• Miskolctapolca, Iglói út 15, 3519
  • 06 46 200 200

Avalon Konferencia központ

ALAPTERÜLET 180 m2
SZÉKSOROSAN 200 fő
U ALAKOS (KÜLSŐ SZÁRON) 43 fő
ISKOLAPADOS 44 fő
ÁLLÓFOGADÁS 110 fő
KÖRASZTAL / BANKETT 80 fő

Az exkluzív Konferencia központhoz hatalmas terasz tartozik, ezáltal a kollégák a Bükk ölelésében, gyönyörű környezetben levegőzhetnek és frissülhetnek fel a rendezvények szünetében. A terem legnagyobb előnye, hogy különálló épületként tökéletes otthont biztosít a rendezvények zavartalan lebonyolításához vagy egy feledhetetlen csapatépítő bulihoz. Az Avalon Park DJ-je igény szerint akár hajnalig is biztosítja a jó hangulatot.

Avalon Resort & SPA különterem

ALAPTERÜLET 90 m2
SZÉKSOROSAN 50 fő
U ALAKOS (KÜLSŐ SZÁRON) 15 fő
ISKOLAPADOS 16 fő
ÁLLÓFOGADÁS 40 fő

A szálloda épületének földszintjén található hangulatos konferenciaterem 60 fő befogadására alkalmas, mely szintén a legmodernebb audiovizuális technikával felszerelten várja vendégeit. Legyen szó céges rendezvényről, konferenciáról, tárgyalásról elegáns környezetben, a természet közelségében, mindenre precízen ügyelve valósítjuk meg kéréseit. A teremhez közvetlenül kapcsolódik egy 100 m2-es terasz, amely állófogadáshoz vagy a kávészünet eltöltéséhez is tökéletes helyszínt nyújt.

Vino Salone

U ALAKOS 12 fő
ÁLLÓFOGADÁS 20 fő

Exkluzív borszalonunk céges megbeszélések és tematikus kóstolók számára biztosít ideális helyszínt! Fedezze fel öt kontinens, tizenhárom országának szőlődűnéit bortszalonunkban és nyerjen betekintést a világ bor és pezsgő különlegességeinek rejtelmeibe!

Konferencia termeink technikai felszereltsége:

 

• Extra méretű videófal (Konferencia Központ)

• Full HD kivetítő és motoros vetítővászon (Avalon Resort & SPA különtermében)

• Mozgatható Full HD televízió ( Vino Salone-ba és Éttermeinkben)

• igény szerint laptop

• flipchart és pinwand tábla

• high-tech hangosítás szakképzett technikus segítségével

• ingyenes WIFI hozzáférés a park egész területén

 

Ha az Avalon Park szolgáltatásai felkeltették érdeklődését, keressen minket bizalommal! Rendezvényét exkluzív környezetben, minden igényt kielégítve szervezzük és valósítjuk meg, melyre garantáltan mindenki emlékezni fog.

További információ és ajánlatkérés:

ertekesites@avalonpark.hu
Tel.: 06 46 / 200-241 / 06-20/ 497-4554