Helyszínek - Avalonpark

HELYSZÍNEK

TeremAlapterületSzéksorosanU alakos
(külső száron)
IskolapadosÁllófogadás
Avalon Konferencia Központ180 m2200 fő60 fő90 fő150 fő
Avalon Ristorante Különterem112 m2100 fő30 fő48 fő80 fő
Avalon Resort & SPA Különterem90 m260 fő18 fő16 fő40 fő

KONFERENCIATERMEINK

Avalon Konferencia központ

Az exkluzív Konferencia központhoz hatalmas terasz tartozik, ezáltal a kollégák a Bükk ölelésében, gyönyörű környezetben levegőzhetnek és frissülhetnek fel a rendezvények szünetében. A terem legnagyobb előnye, hogy különálló épületként tökéletes otthont biztosít a rendezvények zavartalan lebonyolításához vagy egy feledhetetlen csapatépítő bulihoz. Az Avalon Park DJ-je igény szerint akár hajnalig is biztosítja a jó hangulatot.

Avalon Ristorante különterem

A Gastro Design díjas Avalon Ristorante exkluzív és modern környezetében található különterem 100 fő befogadására alkalmas. Céges csapatépítők, kisebb esküvők, családi és baráti társaságok összejövetelének ideális helyszíne. A terem az étterem egy különálló, elzárt részében található, így tökéletesen biztosítja a tárgyalás, vagy rendezvény nyugodt, zavartalan lefolyását.

Avalon Resort & SPA különterem

A szálloda épületének földszintjén található hangulatos konferenciaterem 60 fő befogadására alkalmas, mely szintén a legmodernebb audiovizuális technikával felszerelten várja vendégeit. Legyen szó céges rendezvényről, konferenciáról, tárgyalásról, elegáns környezetben, a természet közelségében, mindenre precízen ügyelve valósítjuk meg kéréseit. A teremhez közvetlenül kapcsolódik egy 100 m2-es terasz, amely állófogadáshoz vagy a kávészünet eltöltéséhez is tökéletes helyszínt nyújt.

Konferencia termeink technikai felszereltsége:

 • Extra méretű videófal (Konferencia Központ és az Avalon Ristorante különtermében)
   
 • Full HD kivetítő és motoros vetítővászon (Avalon Resort & SPA különtermében)
   
 • igény szerint laptop
 • flipchart és pinwand tábla
   
 • high-tech hangosítás szakképzett technikus segítségével
   
 • ingyenes WIFI hozzáférés a park egész területén

Ha az Avalon Park szolgáltatásai felkeltették érdeklődését, keressen minket bizalommal! Rendezvényét exkluzív környezetben, minden igényt kielégítve szervezzük meg és valósítjuk meg, melyre garantáltan mindenki emlékezni fog.

Árainkat minden esetben egyedileg, kérésének megfelelően alakítjuk ki.


Avalon Park - Tóth Renátó

GALÉRIA