• Miskolctapolca, Iglói út 15, 3519
  • 06 46 200 200

KONFERENCIATERMEK

Születésnap, ballagás, évforduló, keresztelő és bármilyen esemény, ami fontos Önnek és családjának! Mi tökéletesen megszervezzük és lebonyolítjuk azt, hogy az élmény örök legyen! Ünnepeljen és szórakozzon családjával, barátaival, vagy munkatársaival a gyönyörű környezetben található Avalon Parkban karnyújtásnyira a Bükktől!

A konferenciák, családi és céges rendezvények zavartalan lebonyolítására két különböző méretű és befogadóképességű konferenciaterem nyújt ideális otthont, melyek a legmodernebb audiovizuális technikával felszereltek. Mindkét helyszínen egyéni igényekhez szabva, speciális csomagokkal és kikapcsolódási lehetőségekkel garantáljuk vendégeink elégedettségét!

A rendelkezésre álló 200 fő befogadására is alkalmas konferenciaépület, illetve a hozzá kapcsolódó szabadtéri színpad kulturális és tudományos rendezvények számára ideális egyedi helyszín. Az Avalon Resort & SPA földszintjén található a kisebb, 60 fő befogadására alkalmas terem. A helységhez közvetlenül kapcsolódik egy 100 m2-es terasz, amely állófogadáshoz vagy a kávészünet eltöltéséhez is tökéletes helyszínt nyújt. A park exkluzív borszalonja pedig tematikus borkóstolók és körasztalos értekezletek számára biztosít lehetőséget. 

BŐVEBBEN

NEM MINDENNAPI CSAPATÉPÍTÉS

Csapatépítő rendezvényeink során mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb kikapcsolódási lehetőséget az adrenalindús gokart futamoktól kezdve, a kényeztető wellness-élményeken át egészen az izgalmas szabadtéri kalandjátékokig. A vezetés szerelmeseinek a park gokartpályája, a HELL Kart & Event Center nyújt adrenalindús szórakozást.

BŐVEBBEN

GASZTRONÓMIA FELSŐFOKON

Az Avalon Ristorante mind belsőépítészetében, mind pedig kínálatában Olaszország hangulatát tükrözi, ezáltal az itáliai ízek kedvelőinek elegendő Miskolctapolcára utazniuk, hogy elfogyaszthassák kedvenc olasz ételüket. A gasztronómia szerelmesei így fatüzelésű kemencében készült pizzát, tiramisut, eredeti olasz rizottót, házi tésztákat, de különleges sonkákat és friss halakat és nemzetközileg híres steak-eket is kóstolhatnak.

A The Club étterem 2023-tól megújult arculattal, az étlapon pedig klasszikus, izgalmas ízekben bővelkedő gasztro-kínálattal várja ínyenc vendégeit, akik az ételek elkészítését látványkonyhán kísérhetik figyelemmel. Egy újabb kiváló étterem, ahol garantált a lezser és fesztelen hangulat. 

BŐVEBBEN

EXKLUZÍV SZÁLLÁSLEHETŐSÉG

A nemzetközileg is elismert Avalon Resort & SPA 31 különböző felszereltségű szobával, 2 luxus lakosztállyal, 2 junior lakosztállyal és 15 exkluzív, kétszintes HONKA rönkházzal, valamint az új Erdei Dizájn szállodaszárnyban 15 – erdőre néző terasszal rendelkező – szoba várja a természet közelségében kikapcsolódni vágyó munkatársakat.

BŐVEBBEN