Reggeli luxuskivitelben - Avalonpark

Avalon

Reggeli luxuskivitelben

Vendégeink nem mindennapi módon indíthatják a napot, hiszen az Avalon Ristorante svédasztalos reggeli birodalmában mindenki megtalálja a számára legtökéletesebb, legkiadósabb és legegészségesebb ételeket! 


Vendégeink reggel 7:00 - 10:00 óráig kedvükre válogathatnak bőséges reggeli kínálatunkból, melyeket kizárólag minőségi alapanyagokból készítünk. Az étterem jellegéből adódóan, megkóstolhatják az olasz konyhára jellemző reggeli fogásokat, de korlátlanul fogyaszthatják helyi magyar őstermelők kiváló sajtjait és hústermékeit is. Ezen felül séfjeink - Albók Gyula és Szepesi Gábor - exkluzív ízekben gazdag reggeli ételeket és szószokat, pékjeink pedig édes pékárukat, valamint többféle házi kenyeret is készítenek vendégeinknek. A reggeli mellé választhatók különleges italaink is, mint például a frissen facsart narancslé, az olasz, minőségi prosecco, a frissen préselt gyümölcsök és zöldségek, vagy a szerencsi préselt almakülönlegességek. Akik pedig nem tudják koffein nélkül kezdeni a napot, bartenderünk isteni kávékat, cappuccinot, vagy lattét készít kérésükre.

Az egészséges étrendet követők laktóz-, glutén- és szénhidrátmentes ételek közül válogathatnak, de többféle ízesítésű fehérjeport is találnak sportoló vendégeink. Ha mindez nem lenne elég, egész évben friss gyümölcskínálatunkból egy igazán frissítő vitaminbomba is összeállítható. Tökéletes nyári reggeli például a málna – sárkánygyümölcs - brazil banán és a kiváló magyar barack kombinálta gyümölcssaláta, ami egy kis zabpehellyel megbolondítva maga a mennyország egészségtudatos vendégeink számára.

Ahogyan az Avalon Park minden egységében, úgy éttermükben is gondolunk a kisgyermekes családokra, akik bébiételt és babavizet is találnak kínálatunk között. A fejedelmi reggeli így nem csak a felnőtteknek garantált, de legapróbb vendégeink számára is.

Válasszanak minket és induljon tökéletesen a napjuk autentikus olasz éttermünkben!