• Miskolctapolca, Iglói út 15, 3519
  • 06 46 200 200

A Maya játszópark elemei:

KÖTÉLHÍD

3-10 évesek számára ajánljuk, segít az egyensúlyérzék és a koordinációs képesség fejlesztésében, a félelem és a tériszony legyőzésében.

ZÁRT SPIRÁL CSŐCSÚSZDA

3-10 évesek számára ajánljuk, segít a térérzékelés fejlesztésében.

Óriás trambulin

2-12 évesek számára ajánljuk, segít az egyensúlyérzék és a koordinációs képesség és a térérzékelés fejlesztésében.

Fánkcsúszda

4-12 évesek számára ajánljuk, segít a félelem legyőzésében.

ÁGYÚ

4-12 éveseknek ajánljuk, szem- és kézkoordinációt és a térérzékelést fejleszti.

Osztott mászó aktivitás

4-10 éveseknek ajánljuk, a kar- és lábizom erősítését segíti. Hozzájárul a gyermek testének arányos fejlődéséhez és ügyességének javulásához. Koordinációs képességet fejleszti.

Emelkedő mászócső

4-10 éveseknek ajánljuk, a kar- és lábizom erősítését segíti. Szakemberek szerint azok a gyerekek, akik természetes úton de nehezen születtek meg kevésbé mernek zárt csőben mászni. Ez egy kiváló aktivitás arra, hogy ezt a félelmüket legyőzzék. Hozzájárul a gyermek testének arányos fejlődéséhez és ügyességének javulásához. Koordinációs képességet fejleszti.

panoráma kocka

4-10 éveseknek ajánljuk, segít a tériszony legyőzésében.

Csőkitekintő

4-10 éveseknek ajánljuk, segít a tériszony legyőzésében.

félgömb kitekintő

4-12 éveseknek ajánljuk, segít a tériszony legyőzésében.

kötélhinta

4-12 éveseknek ajánljuk, a kar- és lábizom erősítését segíti. Az egyensúlyérzéket és a koordinációs képességet fejleszti.

Függő labdahinta

4-12 éveseknek ajánljuk, a karizom erősítését segíti. Az egyensúlyérzéket, a térérzékelést és a koordinációs képességet fejleszti.

Csőkitekintő egymással összekötve egy mászócső által

4-12 éveseknek ajánljuk, a kar- és lábizom erősítését és a tériszony legyőzését segíti. Szakemberek szerint azok a gyerekek, akik természetes úton, de nehezen születtek meg, kevésbé mernek zárt csőben mászni. Ez egy kiváló aktivitás arra, hogy ezt a félelmüket legyőzzék Hozzájárul a gyermek testének arányos fejlődéséhez és ügyességének javulásához. A koordinációs képességet fejleszti.

Függő labdahinta Hálós padozaton

4-12 éveseknek ajánljuk, a karizom erősítését segíti. Az egyensúlyérzéket, a térérzékelést és a koordinációs képességet fejleszti.

A Maya Dzsungel játszóház elemei:

Interaktív mászófal

Ez egy automatizált és interaktív játékfelület falmászásra. Egy számítógépes rendszer alapján működik, ami grafikai és vizuális elemek vegyítését használva hoz létre játékokat és más alkalmazásokat a mászófalon. A kalibrálás és a kezdeti beállítások után operátor közreműködése nélkül működésbe lép. Ez az aktív játék technológia egy igazán szórakoztató időtöltésre és egy nagyszerű testedzésre invitálja a legfiatalabb gyerekektől kezdve az edzett felnőtteket is.

LED labdamedence

Ez egy interaktív medence, melyben teljesen biztonságosan helyeztek el LED csíkokat a puha padlószőnyegek között. A fények több színűek is lehetnek, a labdák pedig gyöngyház fehérek, ezáltal a megvilágított labdák beragyogják a teret.

Skypod multiplayer

A Skypod egy multiplayer konzolt tartalmaz, ami lehetővé teszi, hogy 2 ember egymással versenyezhessen. A játékosoknak a felvillanó gombokra kell ütniük, hogy pontokat gyűjtsenek akár egyedül akár ketten játszanak. A skypod játék a reakcióidő fejlesztését segíti, emellett meglepően intenzív testedzéssel is felér, ami nagyon mókássá teszi a játékot. Egy nagyszerű kihívás a gyorsaság, a reakcióidő tesztelésére minden korosztály számára.

Verseny csúszda

Ez nem egy hagyományos csúszda: ez egy nagyszerű versenycsúszda! A játékosoknak csupán egy sort kell választaniuk a zebra vagy tigris sorok közül, majd a Start gomb megnyomását követően 10 méteren keresztül versenyezhetnek egymással. Amikor lecsúsztak a csúszda végébe, be kell nyomniuk a Final gombot és a rendszer bemondja, ki volt a gyorsabb és ki nyerte a játékot.

Interaktív trambulin

Az interaktív trambulin a reakcióidőt, a vizuális éberséget, a kéz-szem koordinációt és az ugrás pontosságát teszteli. A játékosok minden helyes ütésre kapnak pontot, versenyezhet egyénileg, vagy közvetlenül egy másik játékossal, hogy megüssék az éppen aktuális rekord pontszámot. A Multiplayer Launch konzol lehetővé teszi a játékosoknak, hogy 2 ember versenyezhessen egymással egy egyszerű érintős művelettel.