• Miskolctapolca, Iglói út 15, 3519
  • 06 46 200 200

KEDVES LÁTOGATÓINK, EZ A HÁZIREND AZT A CÉLT SZOLGÁLJA, HOGY MINDEN GYERMEK ÉS KÍSÉRŐJE A MAYA JÁTSZÓPARKBAN ÉS A MAYA DZSUNGEL JÁTSZÓHÁZBAN TÖLTÖTT IDŐT KELLEMESEN ÉS BIZTONSÁGOSAN TÖLTSE, BETARTVA A JELEN HÁZIREND RENDELKEZÉSEIT. A MAYA JÁTSZÓPARKBA, ILLETVE A MAYA DZSUNGEL JÁTSZÓHÁZBA TÖRTÉNŐ BELÉPÉSSEL A HÁZIREND ÉLETBE LÉP. A JÁTSZÓPARKBA, ILLETVE A JÁTSZÓHÁZBA LÁTOGATÓ FELNŐTTEK ÉS GYEREKEK A BELÉPŐJEGY MEGVÁLTÁSÁVAL – MINDEN KÜLÖN CSELEKMÉNY NÉLKÜL – TUDOMÁSUL VESZIK JELEN HÁZIREND RENDELKEZÉSEIT ÉS KÖTELEZETTSÉGET VÁLLALNAK ANNAK MARADÉKTALAN BETARTÁSÁRA. KÉRJÜK, BELÉPÉS ELŐTT OLVASSÁK EL A HÁZIRENDET ÉS UTÁNA ANNAK FIGYELEMBEVÉTELÉVEL ÉS BETARTÁSÁVAL SZÓRAKOZZANAK. MEGÉRTÉSÜKET ELŐRE IS KÖSZÖNJÜK!

A recepción megváltott belépőjegy egyszeri belépésre jogosít fel, mely az adott napon a nyitvatartás teljes idejében felhasználható, másra át nem ruházható.

A Maya Játszópark és a Maya Dzsungel Játszóház játékelemeit mindenki a saját felelősségére használhatja.

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy 8 év alatti gyermek kizárólag kísérő jelenlétében tartózkodhat a játszóparkban.

A Maya Játszópark és a Maya Dzsungel Játszóház játékelemeit kizárólag rendeltetésszerűen szabad használni. Amennyiben a játék rendeltetésszerű használata kétséges, úgy kérjük forduljon segítségért a játszópark dolgozóihoz. Ha esetleg meghibásodtak, káresetet észlelnek, kérjük jelezzék a játszópark csapatának.

A Maya Játszópark és a Maya Dzsungel Játszóház berendezéseiben a nem rendeltetésszerű használatból, illetve a szándékos rongálásból eredő károkért anyagi felelősséggel a szülők és a gondviselők tartoznak.

A Maya Dzsungel Játszóházba TILOS cipővel vagy más utcai lábbelivel belépni. A játszóházban zokni használata – higiéniai és balesetvédelmi szempontok miatt – gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt szükséges és kötelező! Váltócipő használatára nincsen lehetőség.

A Maya Dzsungel Játszóházba babakocsit nem lehet bevinni!

A játszóparkban animátorok felügyelik a gyerekeket, ennek ellenére ott a gyermek csak a szülők jelenlétében tartózkodhat, vagy nélkülük a szülők saját felelősségére.

A Maya Játszópark és a Maya Dzsungel Játszóház területén a gyerekek és a játékelemeket használó felnőttek kötelesek saját és a többi gyerek és felnőtt testi épségére vigyázni.

A Maya Játszóparkba és a Maya Dzsungel Játszóházba tilos ételt és italt behozni.

A Maya Játszóparkba és a Maya Dzsungel Játszóházba tilos nyakláncot és egyéb sérülést okozó ékszert, illetve éles vagy hegyes tárgyat behozni. Szemüveget, ékszert vagy bármilyen hegyes tárgyat csak saját felelősségre viselhetnek.

A Maya Játszópark és a Maya Dzsungel Játszóház területére bevitt tárgyakban keletkezett kár és hiány esetén a játszópark kifejezetten kizárja a felelősségét.

A Maya Játszópark és a Maya Dzsungel Játszóház csapatának kérései vagy utasításai minden esetben követendőek. A Házirendet be nem tartó személy kitiltható a játszóparkból, így kitiltás esetén az érintett a felszólítást követően köteles elhagyni a játszópark területét és a megváltott belépőjegy árát a játszópark nem fizeti vissza!

A Maya Játszóparkba és a Maya Dzsungel Játszóházba kizárólag egészséges felnőtt és gyermek léphet csak be, így kérjük, hogy ha beteg, vagy még esetleg lábadozik gyermeke, vagy Ön, ne látogassa játszóparkunkat.

Dohányozni a Maya Játszópark és a Maya Dzsungel Játszóház egész területén, még a szabad téren is TILOS! Kérjük, hogy kizárólag a játszóparkon kívül kijelölt helyen dohányozzon!

A Maya Játszóparkba és a Maya Dzsungel Játszóházba való belépéssel – különösen rendezvény idején – hozzájárulásukat adják fotós kollégáink munkájához, esetleg a róluk készült fotó, videó reklámcélú felhasználásához.

Kérjük, ügyeljenek a tisztaságra! A játszópark területén – ahogyan az egész Avalon Parkban is – szelektív hulladékgyűjtőket helyeztünk el, mert szeretnénk, ha a hozzánk látogató gyermekek minél fiatalabb kortól a természetért és a környezetünkért felelősségteljesen gondolkodó felnőttekké válnának, amihez jó példával szeretnénk szolgálni. Kérjük, használják ezeket a hulladékgyűjtőket!

Jó szórakozást kívánunk!