• Miskolctapolca, Iglói út 15, 3519
  • 06 46 200 200

Fedezze fel az Avalon Park lenyűgöző szépségét akár otthonából! Innovatív 360°-os virtuális túránk és lélegzetelállító drónvideónk elrepíti Önt az Avalon szállodai, szórakoztató és gasztronómiai egységeibe.

A virtuális túrán betekintést nyerhet szolgáltatásaink széles tárházába. Megtekintheti szálláslehetőségeinket, úgymint a resort főépületét és a hozzá kapcsolódó SPA világot, az exkluzív rönkházakat és a parkunk peremén, az erdőhöz legközelebb elhelyezkedő Erdei Dizájn szállodaszárnyunkat az Erdei Wellness részleggel karöltve. Felfedezheti Maya játékbirodalmunkat és 562 méter hosszú gokartpályánk minden szegletét. Megismerheti konferenciatermeinket és ellátogathat Michelin-ajánlott olasz éttermünkbe is.

Az élvonalbeli technológiának köszönhetően lenyűgöző részletességgel tapasztalhatja meg az Avalon Park pompáját. Parkunk minden részletét aprólékosan rögzítettük, hogy igazán komplex élményt nyújtsunk Önnek. Látványos drónvideónkkal a park fölé emelkedhet, így madártávlatból csodálhatja meg a pazar légi felvételeket. Soha nem látott módon tudja majd értékelni a helyszín nagyságát, a környezet szépségét és parkunk exkluzivitását. 

Akár romantikus kiruccanást, családi nyaralást, vagy céges csapatépítőt tervez, az Avalon Park páratlan élményt kínál, legyen szó aktív, vagy passzív kikapcsolódást kedvelő vendégekről. Hagyja, hogy 360°-os virtuális túránk elkalauzolja Önt egy olyan világba, ahol képzelete szabadon szárnyalhat, és vágyai megvalósulhatnak.

Az Avalon életérzést azonban nem elég képzeletben átélni, tapasztalja meg személyesen parkunkban és gazdagodjon megannyi élménnyel látogatása alkalmával!

MEGNÉZEM!