Álomvarázslók lepték el az Avalon Ristorantét! - Avalonpark

Avalon

Álomvarázslók lepték el az Avalon Ristorantét!

Miskolctapolca, 2018. szeptember 18.

Augusztus 18-án fehérbe borult az Avalon Park nemzetközi díjnyertes olasz étterme. A Ristorante csapata a „Legyél Te is Angyal” világmozgalomhoz csatlakozva egy jótékonysági vacsorával várta a vendégeket, akik fogyasztásuk 20%-ával egy két és fél éves beteg kislány álmát válhatták valóra.


A nemzetközi „Be An Angel Day” világmozgalmat 25 évvel ezelőtt egy amerikai írónő, Jayne Howard Feldman indította útjára azzal a szándékkal, hogy ezen a napon mindenki gondoljon legalább egy kedves gesztus, egy jó szó, vagy akár egy szívhez szóló apró meglepetés formájában valakire. Az Avalon Park olasz étterme a Ments Életet Alapítvány kezdeményezésével létrejött, „Váltsd Valóra Te is Egy Beteg Gyermek Álmát” programhoz csatlakozva a két és fél éves Hannának szeretett volna örömet okozni. Hanna háromszoros agyvérzéssel és véna trombózissal született mindössze 5%-os túlélési eséllyel. Családja anyagi nehézségek miatt nem tudta valóra váltani kislányuk álmát: egy multifunkcionális triciklit, amivel erősíteni tudnák Hanna hátizmait és a lábait is.

A Hófehér Angyali Vacsorára nagyon sok vendég érkezett, köztük az est sztárfellépője, Varga Viktor is, aki az esemény céljához méltóan szintén fehér öltözetben jelent meg. Szeretett volna mindenki Avalon Angyal lenni és a fogyasztásával örömet okozni a kis Tündérlánynak, így az est végére a pincérek is Álomvarázslókká váltak, akik még teljes borravalójukról is lemondtak a kislány javára. Az összegyűlt összegből sikerült megvenni a megálmodott triciklit, illetve a Bogyó és Babócás játékokat, hiszen amikor Hanna kedvenceit látja, nincs baj, nincs sírás, nincs fájdalom.

Egy szép, napsütéses őszi napon mentünk el Hannának átadni az ajándékokat Nagyútra. Egy takaros házban fogadott minket a család. Sok finomsággal készültek, megindító volt a kedvességünk. Sajnos Hanna fél az idegenektől, ezért nem tudtunk vele összebarátkozni, de nagyon örülünk, hogy megismertük őket! Megható volt látni azt az emberfeletti energiát és szeretet, amit beleadnak Hanna gyógyulásába.” – nyilatkozta az Avalon Park marketing managere, Áfra Marietta. 

 

Ezúton is szeretnénk megköszönni vendégeinknek és az Avalon Ristorante munkatársainak, hogy jótékonysági vacsoránkon Avalon Angyalokká váltak és hozzájárultak Hanna álmának megvalósításához!