Avalon

Dotto menetrend

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a Dotto vonat az Avalon Park "Mikulás mesehősei Avalóniában" programsorozata alatt 2018. december 1. és december 9. között hétköznapokon délután 15 órától este 21 óráig közlekedik a hétvégente megszokott módon (minden óra félkor indul a miskolctapolcai nagyparkolóból, vissza egészkor a parkból). Az első járat 14.30-kor indul a miskolctapolcai nagyparkolóból, az utolsó járat pedig 21 órakor indul a parkból. Hétvégén 10 óra és 20 óra között jár a Dotto, vagyis az első járat 9.30-kor indul a miskolctapolcai nagyparkolóból, az utolsó járat pedig 20 órakor indul a parkból. (December 6-án a hétvégi menetrend van érvényben).

 

Jó utazást kívánunk!
 

A Dotto vonatra 2 éves kor alatt nem szükséges menetjegyet váltani. 2 éves kor felett a retúrjegy ára 300 Ft/fő. Egyirányú menetjegy váltására nincs lehetőség! A menetjegyek felszállás előtt, a sofőrnél válthatók meg. 


A Dotto vonaton lehetőség van olyan olyan retúr menetjegy váltására is 800 Ft/fő áron, mely az utazás mellett tartalmaz egy darab maya bögrét is a választott színben (tavaszi, nyári, őszi és téli dizájnban). A bögrét tartalmazó menetjegy szintén a Dotto sofőrnél kérhető.