Dotto menetrend - Avalonpark

Avalon

Dotto menetrend

Kedves Utasaink!

Avelino június 15-től szeptember 1-ig minden nap közlekedik! 9:00 és 20:00 óra között minden óra félkor indul a miskolctapolcai nagyparkolóból és egészkor az Avalon Parkból. Az első járat 8:30-kor indul a nagyparkolóból, az utolsó 20:00 órakor indul a parkból!Június 28-ig Dotto kisvonatunk a Maya Játszóparkba látogató gyerekcsoportok szállítása miatt a megszokott menetrendtől eltérően közlekedik, így a megállókban kiírt menetidő nem minden esetben tartható. Szíves türelmüket kérjük, a Dotto folyamatosan közlekedik!

A Dotto vonatra 2 éves kor alatt nem szükséges menetjegyet váltani. 2 éves kor felett a retúrjegy ára 300 Ft/fő. Egyirányú menetjegy váltására nincs lehetőség! A menetjegyek felszállás előtt, a sofőrnél válthatók meg. 


A Dotto vonaton lehetőség van olyan olyan retúr menetjegy váltására is 800 Ft/fő áron, mely az utazás mellett tartalmaz egy darab maya bögrét is a választott színben (tavaszi, nyári, őszi és téli dizájnban). A bögrét tartalmazó menetjegy szintén a Dotto sofőrnél kérhető.