• Miskolctapolca, Iglói út 15, 3519
  • 06 46 200 200

A világ egyik legrangosabb díjában részesült az Avalon Ristorante

2022.06.28.

Ezúttal a borszakma legfontosabb magazinja, az amerikai Wine Spectator díjazta az éttermet.


Elismerésben részesült az Avalon Ristorante a Wine Spectator 2022 Restaurant Awards díján, amely világszerte jutalmazza a kiváló és érdekes borválasztékkal, konyhájukhoz illő kínálattal és szakértő szolgáltató személyzettel rendelkező éttermeket.

A Wine Spectator három kategóriában díjazza az éttermeket, amelyek közül az Avalon Ristorante idén a Best of Award of Excellence elismerésben részesült, így az étterem a két pohár minősítéssel méltán kerülhet fel a komoly borkedvelők úti céljának listájára!

Az elismeréshez számos kritériumnak szükséges megfelelnie az éttermeknek, amelyet személyesen maga a Wine Spectator képviselői ellenőriznek látogatásuk során. Kizárólag azok az éttermek kerülhetnek díjazásra, amelyek mélyen elkötelezettek a borok iránt, így borlapjaik több régióban is kiváló kiterjedéssel, illetve vertikális mélységgel rendelkeznek a legjobb termelők között.


Az Avalone Ristorante tavaly nyílt Vino Salone-ja pedig igazán exkluzív helyszínt biztosít ahhoz, hogy a borok szerelmesei öt kontinens 13 országának borai közül választhassák ki kedvencüket.