• Miskolctapolca, Iglói út 15, 3519
  • 06 46 200 200

A miskolctapolcai Avalon Resort & SPA elnyerte a Szállás.hu szakmai díját


A Szallas.hu, a hazai piacvezető szállásközvetítő portál immár negyedik alkalommal adta át december 1-én a magyar turizmus legkiemelkedőbb minőségi díjait Budapesten. “Az év szállása” 2016 versenyen a szakmai zsűri véleménye és a vendégértékelések alapján az Avalon Resort & SPA nyerte el kategóriájában a szakmai díjat és lett I. helyezett.

A Szallas.hu mint a hazai piacvezető szállásközvetítő portál immár negyedik alkalommal adta át a magyar turizmus legkiemelkedőbb minőségi díjait. A díjakat több mint félmillió vendégértékelés és 43 ezer szavazat, illetve a szakmai zsűri véleménye alapján ítélték oda. Idén az Avalon Resort & SPA a 4-5 csillagos szállodák közepes és kis befogadó képes kategóriájában elnyerte a Szállás.hu szakmai díját.

„Nagyon örülünk, hogy alig több, mint fél éves nyitva tartás után az Avalon Resort & SPA újabb szakmai elismerésben részesült. Fontos számunkra, hogy a szakmai bizottság és a vendégek is úgy ítélik meg a nálunk töltött idő után, hogy szállodánk olyan kiváló minőségi szolgáltatást nyújt számukra – mindezt meseszép környezetben – amiért érdemesnek tartottak minket erre a díjra!” – nyilatkozta Poncsák Pál, az Avalon Resort & SPA igazgatója.

A szakmai zsűri azokat a szálláshelyeket értékelte, akik munkájukkal a vendégek elégedettségén túl az adott térség turizmusában kiemelkedően magas színvonalat értek el, és ezt a minőséget tartósan képviselték!