• Miskolctapolca, Iglói út 15, 3519
  • 06 46 200 200

„Best of Budapest & Hungary – Best NEW 5 star hotel” díj

Az Avalon Resort & SPA elnyerte a „Best of Budapest & Hungary – Best New 5 Star Hotel” díjat


A hamarosan egy éves Avalon Resort & SPA március 25-én 24. Best of Budapest & Hungary Díjkiosztó Gálán vehette át a „Best of Budapest & Hungary – Best NEW 5 star hotel” díját. A Budapest Marriott Hotelben tartott ünnepélyes gálát minden év tavaszán rendezi meg a Budapest Week Publishing Kiadó, ahol az elmúlt év legkiemelkedőbb éttermeit, szállodáit és egyéb szolgáltatóit díjazzák.

A Budapest Week Publishing Kiadó 1993 óta minden évben megkérdezi olvasóit és üzleti partnereit, illetve a kiadó bizottságának tagjait arról, hogy kit tartanak a hazai vendéglátó, szálloda és más szolgáltatói szféra legjobbjainak. Idén ötven különböző kategóriában adták át a legjobbaknak járó elismerést, a Bükki Nemzetipark területén fekvő, HONKA finn rönkház technológiával épült Avalon Resort & SPA az új 5 csillagos szálloda kategóriában bizonyult a legjobbnak. A miskolctapolcai szálloda a luxus igényeket is kielégítő szolgáltatásaival páratlan a hazai és a nemzetközi szálloda piacon.

A Best of Budapest név a minőség mércéje. A független minősítési rendszert 1993-ban a minőség megőrzésért alapította a kiadó. Azok a vendéglátóipar területén működő szolgáltatók részesülnek az elismerésben, akik állandó, magas minőségű szolgáltatást nyújtanak, melyet úgynevezett „Mistery Shoppinggal”, próbavásárlással is ellenőriznek. A díjat egy, a nagyközönség számára meghirdetett nyílt, valamint egy szerkesztőségi szavazás után ítéli oda a kiadó az adott évre vonatkozóan az arra érdemeseknek.

„Nagyon örülünk, hogy ismét egy elismerésben részesült az Avalon Resort & SPA. Ezek a díjak fontos visszajelzések számunkra, hogy a megálmodott és egyben megvalósított koncepció valóban hiánypótló nem csak a borsodi régióban, de magyarországi viszonylatban is. A szálloda szolgáltatásai, mint például a komornyik szolgáltatás, vagy a szoba bekészítései, a wellness szolgáltatásainkkal és exkluzív minőségű és megjelenésű szobáinkkal garantált feltöltődést nyújtanak vendégeink számára” – nyilatkozta Poncsák Pál, az Avalon Resort & SPA szállodaigazgatója.  Az Avalon Resort & SPA az Avalon Park legfiatalabb egysége, melynek tavaly tavasszal történő átadása után vált teljessé a családi, szórakoztató turisztikai attrakció. A parkban található 2500 négyzetméteres szabadtéri Maya Játszópark a gyermekek paradicsoma, de itt épült fel az 560 méteres, 7 különböző módon átépíthető erdei elektromos gokart pálya, a HELL Kart Event Center is. A szakmai programoknak helyet adó konferenciaterem és a park két gasztronómiai egysége – az Avalon Sörkert és a kiváló olasz étterem, az Avalon Ristorante – mind a látogatók tökéletes és egyben feledhetetlen kikapcsolódását segíti elő.

A díjazottak kiválasztásában nagy szerepet játszik a nagyközönség, a nyílt szavazás minden év decemberében indul és a gálaest előtt három héttel zárul. A díj odaítélésének feltétele, hogy a szolgáltató magas minőségű, és mindig azonos színvonalú szolgáltatást nyújtson.