• Miskolctapolca, Iglói út 15, 3519
  • 06 46 200 200

Az Avalon Resort & SPA a legjobb vidéki szállodák élvonalában

Miskolctapolca, 2020. április 6.

Az Avalon Resort & SPA évről-évre számos hazai és külföldi elismerést tudhat magáénak. 2020 áprilisában a hotel díjainak listája tovább bővült. Az Avalon Park szállodája idén ismét a legjobb vidéki szállodák egyike lett a Best of Budapest & Hungary szakmai minősítése alapján, ezúttal ráadásul a szálloda igazgatója, Poncsák Pál egy megtisztelő különdíjjal - az Év Vidéki Szállodása - elismeréssel gazdagodott.


A „Best of Budapest & Hungary” egy független minősítési rendszer, mely 1993 óta minden évben megkérdezi olvasóit, üzleti partnereit és a kiadó bizottságának tagjait, hogy kit tartanak a hazai vendéglátó-, szálloda- és más szolgáltatói szféra legjobbjainak. A minőség mércéjeként számon tarott díjat azok a szolgáltatók nyerhetik el, akik állandó, magas minőségű szolgáltatást nyújtanak. Idén 45 kategóriában lehetett szavazni és osztották ki az rangos elismeréseket.

Az Avalon Resort & SPA immáron harmadik alkalommal részesülhetett Best of Budapest & Hungary díjazásban. 2017-ben a „Best New 5 Star Hotel”, 2018-ban pedig „Magyarország legjobb vidéki szállodája” címet nyerte el. Idén ismét, a legjobb vidéki szállodák közé választották a Bükk szívében található hotelt. Továbbá nemcsak a szálloda, hanem az igazgatója is hatalmas kitüntetésben részült, mellyel elismerték mindazt a munkát, amit Miskolc idegenforgalmáért tett. 

„A számomra megítélt díj nemcsak engem, hanem az egész Avalon csapatot illeti, akikkel nap mint nap azon dolgozunk, hogy parkunkat, szállodánkat és ezáltal a környék idegenforgalmát bent tartsuk az országos élvonalban!” – nyilatkozta Poncsák Pál, az Avalon Resort & SPA szállodaigazgatója az elismerés kapcsán.

Nincs még egy az Avalon Resort & SPA-hoz hasonló hotel, amely ilyen széleskörben garantálja az aktív és a passzív pihenési lehetőségeket az elektromos gokart pályának a szabadtéri, 2500 négyzetméteres játszóparknak, az autentikus olasz étteremnek, és az elsősorban street food ételeket kínáló Sörkertnek köszönhetően. Mindezek mellett az Avalon SPA beltéri és kültéri wellness részlege a nyugalom szigete, ahol garantált a testi-lelki feltöltődés. A szálloda és az Avalon Park minden tekintetben a vendégek kifogástalan pihenéséről gondoskodik, melynek ékes bizonyítékai az elnyert hazai és nemzetközi díjak is.