Díjak, elismerések

World Luxury Restaurant Awards - Közép-Európa legjobb olasz étterme

2018. július 14-én osztották ki a World Luxury Restaurant Awards idei díjait, amellyel a világ legkiválóbb gourmet ételeket és exkluzív szolgáltatást nyújtó éttermeit részesítik elismerésben. Idén az észak-írországi Galgorm Resort & SPA-ban hirdették ki a díjazottakat, ahol az Avalon Ristorante két kategóriában is a legjobbnak bizonyult. Az ünnepélyes díjátadón az étterem séfjei, Albók Gyula és Szepesi Gábor Közép-Európa legjobb olasz konyhájának és legszebb belsőépítészeti megoldásokkal rendelkező éttermének díját vehették át.

Bővebben


Best of Budapest & Hungary - Best countyside hotel díj

2018. április 9-én 25. alkalommal osztották ki a Best of Budapest & Hungary díjat, melyet a hazai vendéglátó-, szálloda- és más szolgáltatói szféra legjobbjainak ítél oda minden évben a Budapest Week Publishing kiadó szakmai zsűrije. A fővárosi The Ritz-Carlton hotelben tartott ünnepélyes gálán az Avalon Resort & SPA-t a countryside hotel kategória győzteseként tüntették ki, mellyel elnyerte a „Magyarország legjobb vidéki szállodája”címet.

BŐVEBBEN


Nemzetközi kitüntetéssel gazdagodott az Avalon Resort & SPA a World Luxury Hotel Awards díjátadón is!

Miskolctapolca, 2017. 12. 07. Újabb nemzetközi elismeréssel gazdagodott az Avalon Resort & SPA! Ezúttal a World Luxury Hotel Awardson nyert három kategóriában is az Avalon Park szállodája, amely kiválóságát globális, regionális, kontinentális és országos szinten is bizonyította a versenyen. A díjátadón a „Luxury Spa Resort”, „Luxury Family Resort” és „Luxury Theme Park Resort” kategóriák győzteseként tüntették ki az Avalon Resort & SPA-t.

Bővebben


Az International Hotel Awards díjátadón három nemzetközi elismeréssel gazdagodott az Avalon Resort & SPA!

Miskolctapolca, 2017. 10. 30.  Három újabb, nemzetközi díjjal bővült az Avalon Resort & SPA kitűntetéseinek sora. A „Best Resort Hotel” és a „Best Large Hotel” elismerések mellett az Avalon Park szállodája elnyerte a nemzetközi 5 csillagos minősítést is az International Hotel Awardson.

Bővebben


A 2017-es Gastro Design versenyen két kategóriában is nyert az Avalon Resort & SPA!

Budapest, 2017. 10. 11. A Turizmus Trend és a Vendég & Hotel szaklap által rendezett Gastro Design Award 2017. évi díjátadóján idén negyedik alkalommal adták át a rangos díjakat. Az Avalon Park idén hotel részlegét nevezte be a versenybe, mely során két belsőépítészeti kategóriában is elismerésben részesült.  A díjátadón egy bronz- és egy aranyéremmel tüntették ki az Avalon Resort & SPA-t.

Bővebben


A legjobb vidéki business hotel az Avalon Resort & SPA!

Budapest, 2017.július 5. – Ünnepélyes díjátadó fogadás keretein belül idén hetedik alkalommal osztották ki a Business Excellence díjat, melyet azzal a céllal hoztak létre, hogy az üzleti utazók aktív részvételével megválasszák a legjobb turisztikai szolgáltatókat.

Bővebben


Az „Év wellness szállodája” az Avalon Resort & SPA!

Budapest, 2017. május 10. – Az Utazó magazin már több mint tíz éve kérdezi meg évről évre olvasóit és a szakma képviselőit, az elmúlt év legjobb turisztikai szolgáltatóiról. A magazin idén is meghirdette „Az Utazó Toplistája” szavazást, amely eredménye alapján a nemrég egy éves születésnapját ünneplő miskolctapolcai Avalon Resort & SPA nyerte el az „Év wellness szállodája” elismerést.

Bővebben


Iránytű 2017 turisztikai kommunikációs díj

A Turizmus Trend/Vendég & Hotel idén 12. alkalommal meghirdetett versenyének célja, hogy elismerje a legjobb turisztikai kommunikációs megoldásokat az elmúlt egy évből. A Resort & SPA lett a “szállodai kiadványok” kategória legjobbja!

Bővebben


„Best of Budapest & Hungary – Best NEW 5 star hotel” díj

A májusban egy éves Avalon Resort & SPA március 25-én a 24. Best of Budapest & Hungary Díjkiosztó Gálán vehette át a „Best of Budapest & Hungary – Best NEW 5 star hotel” díját. A Budapest Marriott Hotelben tartott ünnepélyes gálát minden év tavaszán rendezi meg a Budapest Week Publishing Kiadó, ahol az elmúlt év legkiemelkedőbb éttermeit, szállodáit és egyéb szolgáltatóit díjazzák.

Bővebben


Szallas.hu szakmai díj 2016

A Szallas.hu, a hazai piacvezető szállásközvetítő portál immár negyedik alkalommal ismerte el december 1-jén a magyar turizmus legkiemelkedőbb szereplőit Budapesten. “Az év szállása” 2016 versenyen a szakmai zsűri véleménye és a vendégértékelések alapján az Avalon Resort & SPA nyerte el kategóriájában a szakmai díjat és lett I. helyezett.

Bővebben


Gault & Millau elismerés 2016

A Gault & Millau minden évben elkészíti a független értékelések alapján összeállított listáját Magyarország legkedveltebb vendéglátóhelyeiről és szállodáiról. A 2016 májusában nyílt Avalon Resort & SPA már a nyitás évében felkerült a magyarországi szállodák TOP 10-es listájára, olyan patinás, nagy hírnevű szállodák mellé, mint a Four Season Hotel, Kempinski Hotel és The Ritz-Carlton Hotel. Az Avalon Resort hiteles és nemzetközi mércével is összehasonlítható értékelés alapján, a legmagasabb luxus igényeket kielégítő szállodai besorolást kapta, ráadásul az ország keleti felében rajtunk kívül egyik hotel sem részesült elismerésben.

Bővebben


Gastro Design díj 2016

A Gastro Design 2016 díjátadón Magyarország legjobb éttermei immáron harmadik alkalommal képviseltették magukat. Az Avalon Ristorante a Vendéglátóipari Berendezés és Belsőépítészet – Zárt tér Hotel kategóriájában arany fokozatú elismerésben részesült, ezen felül a Vendég & Hotel különdíjat is bezsebelhette, mellyel a zsűri éttermünk pályázatát ítélte a legkiemelkedőbbnek.

Bővebben


Miskolc turizmusáért elismerés 2016

Miskolc Város Napján, május 11-én vehette át az Avalon Park a Miskolc Város Turizmusáért díjat. Miskolctapolcán, a Bükk szívében felépülő családi szórakoztató- és élményközpont akkor még nem volt egyéves, mivel 2015. június 14-én nyitott. Az elismerést a következőkkel indokolták: a beruházás egy komplex turisztikai attrakció, a régió és a környező országok meghatározó turisztikai létesítménye.

Bővebben


Greennovációs Nagydíj 2016

A Professional Publishing Hungary 2016-ban is elindította a környezettudatos vállalati működést díjazó versenyét, a Greennovációs Nagydíjat. A miskolctapolcai Avalon Parkot a turizmus kategóriában találták méltónak az elismerésre.

Bővebben


Az „Év turisztikai attrakciója” 2015

A Szallas.hu, a hazai piacvezető szállásközvetítő portál 2015-ben második alkalommal adta át a magyar turizmus legkiemelkedőbb minőségi díjait Budapesten. A miskolctapolcai Avalon Park nyerte el az idei év új kategóriájának elismerését, az Év Turisztikai Attrakciója díjat.

Bővebben


Gastro Design díj 2015

A Gastro Design versenyt meghirdető Turizmus Trend / Vendég & Hotel szaklap célja a versenykiírással az volt, hogy megtalálja a legjobb egyedi belsőépítészeti dizájnt, kreatív vendéglátó-ipari kommunikációt és márkamegjelenést Magyarország éttermei, kávéházai, bárjai, sörözői, csárdái és szállodák vendéglátóegységei között. A versenyen a Sörkert III. helyezést ért el vendéglátóipari kiegészítők kategóriában.

Bővebben