Díjak, elismerések - Avalonpark

Díjak, elismerések

Az Avalon Ristorante fantasztikus eredményeket ért el a Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálán!

Az Avalon Ristorante fantasztikus eredményeket ért el a Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálán!

2021. július 20. Az Audi-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálát július 19-én Budapesten, a Várkert Bazárban rendezték meg, ahol egy 2020 nyarától 2021 januárjáig tartó tesztelést követően díjazták a hazai gasztrovilág legjobb éttermeit. Az ünnepélyes gálaesten a park gasztronómiai igazgatója, Bajusz Gergely vette át az „Év szervizembere 2021” díjat, a park olasz étterme pedig 40 hellyel került előrébb a tavalyi évhez képest a TOP 100-as lista élmezőnyébe. Mindezen felül a Ristorante a TOP 20 vidéki, valamint a TOP 10 éttermi szerviz kategóriába kerülve is beírta magát a Magyarország legjobb éttermeit felvonultató Étteremkalauzba.

Bővebben


Avalon Park - Best of Budapest & Hungary

Az Avalon Resort & SPA a legjobb vidéki szállodák élvonalában

Az Avalon Resort & SPA díjainak listája 2020 áprilisában újabb hazai elismeréssel bővült. Az Avalon Park szállodája idén harmadik alkalommal részesülhetett a Best of Budapest & Hungary díjazásban. A hotel ismét a legjobb vidéki szállodák egyike lett a független, szakmai minősítés alapján, ezúttal ráadásul a szálloda igazgatója, Poncsák Pál egy megtisztelő különdíjjal - az Év Vidéki Szállodása - elismeréssel gazdagodott.

Bővebben


Avalon Park Miskolctapolca - Luxury Resort SPA

Kelet-Európa legjobb SPA-ja az Avalon SPA!

2019. július 6-án kilencedik alkalommal került megrendezésre a
World Luxury SPA Awards, melynek a szentpétervári The State Hermitage Museum Offical Hotel adott otthont. A vendégek szavazatán alapuló versenyen az Avalon SPA dupla győzelmet aratott, hiszen "Luxury Resort SPA" kategóriában Magyarország legjobbja lett, emellett regionális szintén "Luxury Wellness SPA" kategóriában Kelet-Európa legjobb SPA-ja címet is megszerezte.

Bővebben


Avalon Park - IHA

Európa legjobb vidéki szállodája az Avalon Resort & SPA!

Ismét új díjjal bővült a miskolctapolcai Avalon Resort & SPA rangos elismeréseinek listája. Az International Hotel Awards idei ünnepélyes díjátadóját február 24-én a kijevi InterContinental Hotelban tartották, ahol Poncsák Pál szállodaigazgató és Dezsőffy István SPA és műszaki manager a legjobb vidéki szállodának járó, „Best Country Hotel” díját vehette át!

Bővebben


Az "Év legjobb tematikus szálláshelye" az Avalon Resort & SPA! 

A miskolctapolcai Avalon Resort & SPA számos hazai és nemzetközi díjat tudhat már magáénak. Rangos elismeréseink listája ezúttal a Gastro & Hotel Design Award kiemelt kategóriájának elnyerésével bővült, amivel büszkén viselheti immáron „Az év legjobb tematikus szálláshelye” címet is!

Bővebben


Trip Advisor Kiválósági Tanúsítvány 2018

Az Avalon Ristorante nemrég számolt be legutóbbi sikeréről, miszerint elnyerte Közép-Európa legjobb olasz konyhája és legszebb belsőépítészeti megoldásokkal rendelkező éttermének díját. Ezúttal a TripAdvisor® Kiválósági Tanúsítvánnyal bővült rangos elismeréseinek listája! A világ legnagyobb utazási oldala immáron nyolcadik éve ismeri el ezzel a tanúsítvánnyal azokat a vállalkozásokat, amelyek folyamatosan kiváló utazói értékeléseket kaptak a megelőző év során.

Bővebben


World Luxury Restaurant Awards - Közép-Európa legjobb olasz étterme

2018. július 14-én osztották ki a World Luxury Restaurant Awards idei díjait, amellyel a világ legkiválóbb gourmet ételeket és exkluzív szolgáltatást nyújtó éttermeit részesítik elismerésben. Idén az észak-írországi Galgorm Resort & SPA-ban hirdették ki a díjazottakat, ahol az Avalon Ristorante két kategóriában is a legjobbnak bizonyult. Az ünnepélyes díjátadón az étterem séfjei, Albók Gyula és Szepesi Gábor Közép-Európa legjobb olasz konyhájának és legszebb belsőépítészeti megoldásokkal rendelkező éttermének díját vehették át.

Bővebben


Best of Budapest & Hungary - Best countyside hotel díj

2018. április 9-én 25. alkalommal osztották ki a Best of Budapest & Hungary díjat, melyet a hazai vendéglátó-, szálloda- és más szolgáltatói szféra legjobbjainak ítél oda minden évben a Budapest Week Publishing kiadó szakmai zsűrije. A fővárosi The Ritz-Carlton hotelben tartott ünnepélyes gálán az Avalon Resort & SPA-t a countryside hotel kategória győzteseként tüntették ki, mellyel elnyerte a „Magyarország legjobb vidéki szállodája”címet.

BŐVEBBEN


Nemzetközi kitüntetéssel gazdagodott az Avalon Resort & SPA a World Luxury Hotel Awards díjátadón is!

Miskolctapolca, 2017. 12. 07. Újabb nemzetközi elismeréssel gazdagodott az Avalon Resort & SPA! Ezúttal a World Luxury Hotel Awardson nyert három kategóriában is az Avalon Park szállodája, amely kiválóságát globális, regionális, kontinentális és országos szinten is bizonyította a versenyen. A díjátadón a „Luxury Spa Resort”, „Luxury Family Resort” és „Luxury Theme Park Resort” kategóriák győzteseként tüntették ki az Avalon Resort & SPA-t.

Bővebben


Az International Hotel Awards díjátadón három nemzetközi elismeréssel gazdagodott az Avalon Resort & SPA!

Miskolctapolca, 2017. 10. 30.  Három újabb, nemzetközi díjjal bővült az Avalon Resort & SPA kitűntetéseinek sora. A „Best Resort Hotel” és a „Best Large Hotel” elismerések mellett az Avalon Park szállodája elnyerte a nemzetközi 5 csillagos minősítést is az International Hotel Awardson.

Bővebben


A 2017-es Gastro Design versenyen két kategóriában is nyert az Avalon Resort & SPA!

Budapest, 2017. 10. 11. A Turizmus Trend és a Vendég & Hotel szaklap által rendezett Gastro Design Award 2017. évi díjátadóján idén negyedik alkalommal adták át a rangos díjakat. Az Avalon Park idén hotel részlegét nevezte be a versenybe, mely során két belsőépítészeti kategóriában is elismerésben részesült.  A díjátadón egy bronz- és egy aranyéremmel tüntették ki az Avalon Resort & SPA-t.

Bővebben


A legjobb vidéki business hotel az Avalon Resort & SPA!

Budapest, 2017.július 5. – Ünnepélyes díjátadó fogadás keretein belül idén hetedik alkalommal osztották ki a Business Excellence díjat, melyet azzal a céllal hoztak létre, hogy az üzleti utazók aktív részvételével megválasszák a legjobb turisztikai szolgáltatókat.

Bővebben


Az „Év wellness szállodája” az Avalon Resort & SPA!

Budapest, 2017. május 10. – Az Utazó magazin már több mint tíz éve kérdezi meg évről évre olvasóit és a szakma képviselőit, az elmúlt év legjobb turisztikai szolgáltatóiról. A magazin idén is meghirdette „Az Utazó Toplistája” szavazást, amely eredménye alapján a nemrég egy éves születésnapját ünneplő miskolctapolcai Avalon Resort & SPA nyerte el az „Év wellness szállodája” elismerést.

Bővebben


Iránytű 2017 turisztikai kommunikációs díj

A Turizmus Trend/Vendég & Hotel idén 12. alkalommal meghirdetett versenyének célja, hogy elismerje a legjobb turisztikai kommunikációs megoldásokat az elmúlt egy évből. A Resort & SPA lett a “szállodai kiadványok” kategória legjobbja!

Bővebben


„Best of Budapest & Hungary – Best NEW 5 star hotel” díj

A májusban egy éves Avalon Resort & SPA március 25-én a 24. Best of Budapest & Hungary Díjkiosztó Gálán vehette át a „Best of Budapest & Hungary – Best NEW 5 star hotel” díját. A Budapest Marriott Hotelben tartott ünnepélyes gálát minden év tavaszán rendezi meg a Budapest Week Publishing Kiadó, ahol az elmúlt év legkiemelkedőbb éttermeit, szállodáit és egyéb szolgáltatóit díjazzák.

Bővebben


Szallas.hu szakmai díj 2016

A Szallas.hu, a hazai piacvezető szállásközvetítő portál immár negyedik alkalommal ismerte el december 1-jén a magyar turizmus legkiemelkedőbb szereplőit Budapesten. “Az év szállása” 2016 versenyen a szakmai zsűri véleménye és a vendégértékelések alapján az Avalon Resort & SPA nyerte el kategóriájában a szakmai díjat és lett I. helyezett.

Bővebben


Gault & Millau elismerés 2016

A Gault & Millau minden évben elkészíti a független értékelések alapján összeállított listáját Magyarország legkedveltebb vendéglátóhelyeiről és szállodáiról. A 2016 májusában nyílt Avalon Resort & SPA már a nyitás évében felkerült a magyarországi szállodák TOP 10-es listájára, olyan patinás, nagy hírnevű szállodák mellé, mint a Four Season Hotel, Kempinski Hotel és The Ritz-Carlton Hotel. Az Avalon Resort hiteles és nemzetközi mércével is összehasonlítható értékelés alapján, a legmagasabb luxus igényeket kielégítő szállodai besorolást kapta, ráadásul az ország keleti felében rajtunk kívül egyik hotel sem részesült elismerésben.

Bővebben


Gastro Design díj 2016

A Gastro Design 2016 díjátadón Magyarország legjobb éttermei immáron harmadik alkalommal képviseltették magukat. Az Avalon Ristorante a Vendéglátóipari Berendezés és Belsőépítészet – Zárt tér Hotel kategóriájában arany fokozatú elismerésben részesült, ezen felül a Vendég & Hotel különdíjat is bezsebelhette, mellyel a zsűri éttermünk pályázatát ítélte a legkiemelkedőbbnek.

Bővebben


Miskolc turizmusáért elismerés 2016

Miskolc Város Napján, május 11-én vehette át az Avalon Park a Miskolc Város Turizmusáért díjat. Miskolctapolcán, a Bükk szívében felépülő családi szórakoztató- és élményközpont akkor még nem volt egyéves, mivel 2015. június 14-én nyitott. Az elismerést a következőkkel indokolták: a beruházás egy komplex turisztikai attrakció, a régió és a környező országok meghatározó turisztikai létesítménye.

Bővebben


Greennovációs Nagydíj 2016

A Professional Publishing Hungary 2016-ban is elindította a környezettudatos vállalati működést díjazó versenyét, a Greennovációs Nagydíjat. A miskolctapolcai Avalon Parkot a turizmus kategóriában találták méltónak az elismerésre.

Bővebben


Az „Év turisztikai attrakciója” 2015

A Szallas.hu, a hazai piacvezető szállásközvetítő portál 2015-ben második alkalommal adta át a magyar turizmus legkiemelkedőbb minőségi díjait Budapesten. A miskolctapolcai Avalon Park nyerte el az idei év új kategóriájának elismerését, az Év Turisztikai Attrakciója díjat.

Bővebben


Gastro Design díj 2015

A Gastro Design versenyt meghirdető Turizmus Trend / Vendég & Hotel szaklap célja a versenykiírással az volt, hogy megtalálja a legjobb egyedi belsőépítészeti dizájnt, kreatív vendéglátó-ipari kommunikációt és márkamegjelenést Magyarország éttermei, kávéházai, bárjai, sörözői, csárdái és szállodák vendéglátóegységei között. A versenyen a Sörkert III. helyezést ért el vendéglátóipari kiegészítők kategóriában.

Bővebben