400 négyzetméteres fedett játékbirodalommal bővül a Maya Játszópark! - Avalonpark

Avalon

400 négyzetméteres fedett játékbirodalommal bővül a Maya Játszópark!

Új beruházás veszi kezdetét februártól az Avalon Park játszóparkjában, ahol július elejére egy 400 négyzetméteres, egyedülálló beltéri játszóház nyitja meg kapuit. A Maya Dzsungel Játszóház interaktív, mozgásra ösztönző és izgalmas játékelemekkel biztosítja majd a gyerekek felhőtlen szórakozását akár felhős időben is. 

A tematikus, dzsungel hangulatot idéző játéktér olyan egyedi felszereltséggel és Magyarországon először beépítésre kerülő játékstruktúrával illeszkedik majd a gyerekek játékigényeihez, mint például az interaktív mászófal, a LED labda medence, a verseny csúszdák, vagy az interaktív trambulin. A játéknak és a mozgásnak minden életkorban meghatározó szerepe van a gyermekek fejlődésében. A Maya Dzsungel Játszóház játékelemeit a kicsik mozgásigényéhez igazítva fejlesztették ki, így tökéletesen megfelelnek és maximálisan ki tudják elégíteni azt. A játékok során tesztelhetik és javíthatják reakció idejüket, gyorsaságukat és akár játékos formában versenyezhetnek is egymással. 

A gyerekek számára az év egyik legjobban várt napja a születésnapjuk, amit szintén megünnepelhetnek majd játszóházunk szülinapi szobájában. A meghívottak számától függően több, különböző színvilágú szülinapi szoba közül is választhatnak, nagy létszám esetén pedig egy összenyitható termet is kibérelhetnek az ünneplésre!

A bővülő játékélményt ezáltal az időjárástól függetlenül az év minden napján élvezhetik a kicsik, amíg szüleik és kísérőik a park egyéb szórakozási lehetőségeit is kipróbálhatják.

ÚJ JÁTÉKELEMEK:

  • interaktív mászófal
  • LED labda medence
  • interaktív trambulin
  • csúszda labirintus
  • verseny csúszda

Az építkezés során előforduló kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük és előre is köszönjük megértésüket! Maya Játszóparkunk az építkezéstől függetlenül március 13-tól minden nap zavartalan és biztonságos környezetben várja a családokat.