• Miskolctapolca, Iglói út 15, 3519
  • 06 46 200 200

Miskolctapolca 2020. december 11.

Az Avalon Park hitvallása a vendégelégedettségek érdekében tett folyamatos megújuláson és a fejlődésen alapul, ezen törekvése mellett töretlenül kitart a kormányrendeletben előírt turizmust értintő korlátozások ideje alatt is. A kényszerpihenő idején is egy teljesen új épülettel bővítették korábbi szálláshely-kapacitásukat, még természetközelibb pihenési lehetőséget biztosítva ezzel a leendő vendégeknek. 


Az új, erdőre néző rönkből készült épületszárny a szállodától távolabb, a park egyik legnyugodtabb részén – a korábbi futsal pálya helyén – található. A Forest Design elnevezésű szállodaépületben két lakosztály, két kapcsolódó-szoba és további tizenegy – saját, erdőre néző terasszal rendelkező – szoba áll a pihenni vágyók rendelkezésére. Így a parkban a rönkházakkal és a resort szálláslehetőségeivel együtt összesen 80 szoba gondoskodik majd a vendégek minőségi kikapcsolódásáról a szállodaipart érintő korlátozások eltörlését követően. Az elegáns, letisztult dizájnnal ellátott szobák mindegyike saját erdőre néző terasszal rendelkezik, közvetlen kapcsolattal a fűtött kültéri infinity medencéhez és a jacuzzikhoz. Az exkluzív erdei wellness szolgáltatásokat kínáló Avalon SPA részleg a kivilágított fákra néző erdei panoráma szaunaházzal és a Havanna Medence Bárral meghitt kikapcsolódást biztosít a családok és párok részére egyaránt. Az Erdei Dizájn szárnyba foglaló vendégek a központi Avalon SPA részleg korlátlan használata mellett, kizárólagosan vehetik majd igénybe az új szárny exkluzív Erdei Wellness szolgáltatásait. 

Családi foglalás esetén a gyerekek felhőtlen boldogságáról továbbra is a Maya Játszópark és a 400 négyzetméteres fedett Dzsungel Játszóház gondoskodik, míg a felnőttek gokartozással és gasztronómiai kalandokkal tehetik még emlékezetesebbé az Avalon Parkban töltött napokat. 

Az Avalon Park ezernyi új élménnyel várja vissza vendégeit, hiszen itt a természet nem csak egy hely, ami meglátogatható, hanem az otthon is. 

Az Avalon Park vezetősége és valamennyi dolgozója ezúton kíván jó egészséget és boldog karácsonyt mindenkinek! 

#atermészetmegvar #vigyázzunkegymásra