• Miskolctapolca, Iglói út 15, 3519
  • 06 46 200 200

Szenzációs halloween hét vette kezdetét az Avalon Parkban!

Miskolctapolca, 2020 október 27.

Rémisztően jó programokkal színesíti az őszi szünetet a halloweeni köntösbe bújt Avalon Park! Október 26-tól november 1-ig minden nap más, alkalomhoz illő jelmezbe bújva érkezhetnek a családok a Maya Játszóparkba, ahol a legkreatívabb kosztümöt viselő gyerekek szuper nyereményeket zsebelhetnek be és izgalmas, hátborzongató programokon vehetnek részt! .


Kezdetét vette a Halloween hét Avalóniában, ami már hagyománnyá vált a Park életében. Ilyenkor hét napon keresztül hátborzongató, mégis mókás programokon vehetnek részt a családok, felejthetetlen élményt ajándékozva gyermeküknek!

Idén - az előző évektől eltérően - minden nap más tematikájú műsorok és játékok várják az idelátogatókat. A rengeteg újdonság mellett a közkedvelt programok is látogathatóak, úgymint Adri boszi rémisztő háza, vagy az “Elrejtett kincsek nyomában” című felderítő játék. Kedden, pénteken és vasárnap a legbátrabbak idén is fotózkodhatnak csúszó-mászókkal, bagollyal és kísérteties állatokkal a Miskolci Vadaspark jóvoltából. A program teljes ideje alatt készíthetnek töklámpásokat a családok az Avalon-RádióM tökfaragó versenyen, amiről a fotót a park facebook oldalán megosztott nyereményjáték poszt alá tölthetik fel a szülők. Október 31-én egy jelmezversenyen mérhetik össze ijesztő maskaráikat a gyerekek, akiket több kategóriában díjaz a Maya Játszópark zsűrije. Napi programlehetőségként pedig Drakula műsorral, Zombies előadással, boszorkányiskolával, szellemjárással, varázsprodukcióval és szellemkereső játékokkal készül még az Avalon Park csapata. Az élménydús halloweenozásban Jack Spenót szellemes kalóz is kiveszi a részét, akinek mulatságos játékai minden korosztályt megmozgatnak. 

Nincs Avalóniában Halloween ”csokit vagy csínyt” játék és TÖKlámpás felvonulás nélkül sem, ahol a gyerekek az egész parkon végig gyalogolva bekopognak a különböző egységekhez ajándék cukorka reményében. 

Érkezzenek a díjmentesen igénybevehető, szellemvasúttá alakult Avelino vonattal és tegyék még komplexebb élménnyé az őszi szünetet!

A programokról bővebben az avalonpark.hu/aktualitasok weboldalon olvashatnak az érdeklődők.