• Miskolctapolca, Iglói út 15, 3519
  • 06 46 200 200

Rendhagyó image-filmmel rukkolt elő az ötéves Avalon Park

Miskolctapolca, 2020.08.18.

Nem mindennapi forgatás vette kezdetét június végén a miskolctapolcai Avalon Parkban. A családi élménykomplexum egy olyan izgalmakkal teli image filmet készített, mely a szokásostól eltérő módon, teljesen új szemszögből – egy izgalmas kémsztorin keresztül – mutatja be az Avalon Resort & SPA szállodát és a közel 5 hektáros területen fekvő parkot.


Az Avalon Park „Élmény a természetben!” szlogenjéhez híven egy olyan reklámfilmet álmodott meg, mely izgalmas és akciódús sztorira építve mutatja be a Bükk szívében található organikus építészettel büszkélkedő parkot. A történet az ikonikus Mr & Mrs Smith és a James Bond filmeket vette alapul és egy olyan eseményszálon vezet végig, mely egyfolytában izgalomban tartja a nézőt. Mindezek mellett tökéletes betekintést nyerhetünk a szolgáltatásokba, melyekkel az Avalon Park napról napra lenyűgözi a látogatóit. Legyen szó meghitt pillanatokról, kényeztető wellness szolgáltatásokról, kulináris élvezetekről, gondtalan játékélményekről vagy éppen határtalan száguldásról, Avalóniában - mindez megtalálható egy helyen. 

„Az Avalon Park egyedisége talán abban érhető a leginkább tetten, hogy egyszerre képes ötvözni a természetközeli, meghitt és nyugodt, valódi pihenést, és az aktív, sőt adrenalindús kikapcsolódást is, legyen szó bármilyen korosztályról. A brazil forgatókönyvíró-rendező által kitalált sztori éppen ezért fogott meg egyből – bár a hotelektől megszokott, szép, lassú képekkel bemutatott filmektől merőben eltér –, mert pont azt a kettősséget mutatja be és ötvözi remekül, amiért ilyen sokan látogatnak el hozzánk.” – mondta el a filmmel kapcsolatban Tóth Eszter Anna, kommunikációs és marketingigazgató.

A film elkészítésében egy komoly szakemberekből álló nemzetközi stáb vett részt. „A forgatókönyv alapötlete akkor fogalmazódott meg bennem, amikor felfedeztem az Avalon Parkban rejlő lehetőségeket egy akciófilm forgatásához. Számos különböző szolgáltatási egység található a parkban, melyek bemutatását dinamikus és izgalmas módon szerettem volna megoldani. Meg akartam mutatni, milyen izgalmas is lehet egy házaspár 

kikapcsolódása az Avalon Parkban. A mi James Bondunk nem csak egy férj és apa, hanem egy akcióra kész igazi úriember is. A Bond-lányunkról nem is beszélve...„ – nyilatkozta Marcio-André De Sousa Haz brazil rendező. 

A film forgatásán egyedi kamera mozgató technikákat is bevetettek, az üldözős jeleneteket pedig a legmodernebb drón technikát alkalmazva örökítették meg. „A film forgatása hollywoodi színtű 6K-s kameratechnikával készült, olyan egyedi kameramozgató- és stabilizáló szerkezetekkel, melyeket a mai James Bond filmekben is alkalmaznak. A vízalatti kamera és az FPV-szemüvegen keresztül vezérelhető versenydrón felvételek segítségével olyan szemszögek és ritkán látott dinamikus kameramozgások láthatóak a filmben, amik vizuálisan nagyon erősek és jobban belevonják a nézőt az akcióba.” -  nyilatkozta Kiss Gravi András, a stáb vezető operatőre. 

 

Az image film megtalálható az Avalon Park facebook oldalán és a youtube csatornáján is - ahol pár nap alatt a megtekintések száma meghaladta a 100 ezret – vagy az alábbi linkre kattintva megtekinthető:

IMAGE FILM