• Miskolctapolca, Iglói út 15, 3519
  • 06 46 200 200

Az Avalon Ristorante fantasztikus eredményeket ért el a Dining Guide Gálán!

2021. július 20.

Díjazták Magyarország legjobb éttermeit!

Az Avalon Ristorante fantasztikus eredményeket ért el a Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálán!


Az Audi-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálát július 19-én Budapesten, a Várkert Bazárban rendezték meg, ahol egy 2020 nyarától 2021 januárjáig tartó tesztelést követően díjazták a hazai gasztrovilág legjobb éttermeit. Az ünnepélyes gálaesten a park gasztronómiai igazgatója, Bajusz Gergely vette át az „Év szervizembere 2021” díjat, a park olasz étterme pedig 40 hellyel került előrébb a tavalyi évhez képest a TOP 100-as lista élmezőnyébe. Mindezen felül a Ristorante a TOP 20 vidéki, valamint a TOP 10 éttermi szerviz kategóriába kerülve is beírta magát a Magyarország legjobb éttermeit felvonultató Étteremkalauzba. 

Hazánk egyik legfontosabb gasztronómiai eseményén tiszteletüket tették az ország legnevesebb éttermeinek képviselői, országos sajtóorgánumok, valamint számos olyan ismert és elismert szakember, akik elhivatottak a munkájuk iránt és szenvedélyük, hogya hazai gasztronómiát minél magasabb szintre emeljék.  

Az Avalon Park olasz étterme remekül teljesített a legjobb hazai éttermek közötti rangsorolásban. A Ristorante a tavalyi helyezéshez (86.) képest sokkal előrébb, a 46. helyre került a TOP 100-as kategóriában, ami hatalmas siker és az Avalon gasztrocsapat munkájának elismerése. A Ristorante az egyetlen hazai Resort-étterem, mely évek óta visszatérő díjazottja a Dining Guide Étteremkalauznak. Idén pedig éttermünk bekerült a TOP 20 vidéki étterem listájára, valamint a TOP 10 éttermi szervízt magáénak mondható éttermek közé is, ahol a kiszolgálás magas fokát és a vendégcentrikus, udvarias légkört díjazták. Ezek az elismerések már önmagukban is hatalmas okot adnak az ünneplésre, azonban mindezt sikerült még tovább fokozni a díjátadón: a Dining Guide szakmai zsűrije ugyanis az Avalon Park gasztronómiai igazgatójának, Bajusz Gergelynek ítélte az Év szervizembere 2021" díjat, mely országszerte éttermünk kiváló szerviz folyamatairól, az udvarias és kedves kiszolgálásról és a felkészült csapatmunkáról ad tanúbizonyságot. 

Ezeket az elismeréseket ezért az egész gasztrocsapat és a park összes dolgozója magáénak érezheti, hiszen egy igazán vendégközpontú kiszolgálás, rendkívül sokoldalú szervezést kíván, ami csak a csapatmunkában tud kiteljesedni.

"Nagyon nagy büszkeség volt tegnap ott állni a színpadon az Avalon színeiben Magyarország gasztro elitjének a sorában. Végtelenül büszke vagyok a csapatomra, a kollégáimra és a park minden egyes dolgozójára, hiszen ezt a fantasztikus eredményt közösen értük el és mindenki egytől-egyig hozzátette a magáét!” - kommentálta a gálaest történéseit Bajusz Gergely gasztronómiai igazgató.