• Miskolctapolca, Iglói út 15, 3519
  • 06 46 200 200

Germuska Fanni

Több mint egy éve dolgozom pultosként a The Club Avalonban, ez idő alatt őszintén magával ragadott a hely. A csapat tagjaként célom, hogy munkámmal hozzájáruljak ahhoz, hogy vendégeink maximálisan elégedettek legyenek a nálunk töltött idő alatt. Fontos számomra a pozitív visszajelzés. Szeretek tanulni, kipróbálni új dolgokat a bárpultban és a konyhában egyaránt.

Hőlaki János

Szakmai elhivatottságom többéves külföldi és hazai tapasztalaton alapul, melyet évek óta a The Clubban kamatoztatok. Készséggel állok vendégeink rendelkezésére étlapunk legkülönlegesebb - és a számukra legmegfelelőbb - fogások kiválasztásában, melyek elkészítését akár figyelemmel is kísérhetik a Big Green Eggnél, a PitBox füstölőnél, vagy a bográcsnál. 

Kántor Ildikó

2018-tól vagyok részese az Avalon Bartender csapatának. A jókedv és a tökéletességre való törekvés, ami meghatároz engem nap mint nap. Célom, hogy mindig a maximumot hozzam ki az általam készített italkülönlegességekből.

Molnár Péter

A sör, a gasztronómia és a vendéglátás szenvedélyes szeretete tesz számomra minden percet tökéletessé az Avalon Parkban. 2017-ben csatlakoztam a csapathoz, ami végül a második családommá vált. A The Club egyik managereként dolgozom azon, hogy minél több elégedett vendégmosoly igazolja vissza munkánkat.

Szabó Dávid

2022 nyarán érkeztem a The Club csapatába, ahol először pultos munkakörben, majd pincérként bizonyítottam. Imádom az új lehetőségeket, szeretek emberekkel foglalkozni, szenvedélyem a vendéglátás.

Vaskó Gergő

A gasztronómia számomra nem munka, hanem egy elköteleződés a szakma szépsége iránt. Igazi veteránként, 2015 óta vagyok az Avalon Park gasztronómiai életének része, jelenleg a megújult The Club egységünk egyik managereként dolgozom és csapatunkkal az a célunk, hogy minél több elégedett vendég térjen vissza hozzánk.