• Miskolctapolca, Iglói út 15, 3519
  • 06 46 200 200

Kedves Vendégeink!

Parkunk egységei április 8. és 20. között megújulnak, felfrissülnek, ez idő alatt nem látogathatóak és DOTTO vonatunk sem közlekedik.
Az Avalon Ristorante, The Club étterem, Maya Játszóparkunk és Dzsungel Játszóházunk április 21-től, gokartpályánk pedig május elejétől látogatható újra!

Megértéseteket köszönjük!

Az Avalon Park grill éttermében garantált a lezser és fesztelen hangulat. 

2023-ban megújult arculattal és gasztrokínálattal várja a vendégeket a The Club, melyet az Audi-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálán is nagy elismeréssel jutalmaztak, hiszen bekerült  Magyarország TOP100 éttermei közé. De mi is az étterem sikerének titka?
A séfek ígérete szerint a csirkeszárny és a sertésoldalas soha nem kerül le az étlapról. A csirkecombról pedig bebizonyítják, hogy számtalan módja van az izgalmas elkészítésnek. Az étlapon a klasszikus ételek mellett, mint amilyen a Cézár saláta, olyan izgalmas ízekben bővelkedő fogások is megtalálhatók, mint az ázsiai húsleves, a grillezett karfiol steak, a street food szekció legkedveltebb THE CLUB burgere, vagy a BBQ sertésoldalas céklás káposztasalátával, cheddar sajttal és héjában sült burgonyával.

A látványkonyha kiemelkedő helyet kapott, így aki ide betér, valóban egy minden érzékszervére ható gasztronómiai élményben részesül.

A konyha identitását Gönczi Tamás és Szepesi Gábor chefek határozzák meg, akik szakmai vezetése alatt a park másik helyszíne, az Avalon Ristorante korábban egészen Michelin ajánlásig jutott.  

The Club, Avalon egy kiváló étterem a Bükk szívében.

Nyitvatartás:

Április 8-tól 20-ig átmenetileg zárva. 

Április 21-től minden nap 11:00-től 21:00-ig

Elérhetőség: +36 46 200 242 | info@theclubavalon.hu

KÉRJÜK MINDEN ESETBEN FOGLALJANAK ASZTALT ÉRKEZÉSÜK ELŐTT A 06 46 200 242-ES TELEFONSZÁMON, VAGY AZ INFO@THECLUBAVALON.HU E-MAIL CÍMEN.

RÓLUNK MONDTÁK