• Miskolctapolca, Iglói út 15, 3519
  • 06 46 200 200

Az Avalon Park grill éttermében garantált a lezser és fesztelen hangulat. 

2023-ban megújult arculattal és gasztrokínálattal várja a vendégeket a The Club, melyet az Audi-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálán is nagy elismeréssel jutalmaztak, hiszen bekerült  Magyarország TOP100 éttermei közé. De mi is az étterem sikerének titka?
A séfek ígérete szerint a csirkeszárny és a sertésoldalas soha nem kerül le az étlapról. A csirkecombról pedig bebizonyítják, hogy számtalan módja van az izgalmas elkészítésnek. Az étlapon a klasszikus ételek mellett, mint amilyen a Cézár saláta, olyan izgalmas ízekben bővelkedő fogások is megtalálhatók, mint az ázsiai húsleves, vagy a street food szekció legkedveltebb fogása, a THE CLUB burgerünk, vagy a BBQ sertésoldalas céklás káposztasalátával, cheddar sajttal és héjában sült burgonyával.

A látványkonyha kiemelkedő helyet kapott, így aki ide betér, valóban egy minden érzékszervére ható gasztronómiai élményben részesül.

A konyha identitását Gönczi Tamás és Szepesi Gábor chefek határozzák meg, akik szakmai vezetése alatt a park másik helyszíne, az Avalon Ristorante korábban egészen Michelin ajánlásig jutott.  

The Club, Avalon egy kiváló étterem a Bükk szívében.

Nyitvatartás:

Minden nap 11:00-től 21:00-ig

Elérhetőség: +36 46 200 242 | info@theclubavalon.hu

KÉRJÜK MINDEN ESETBEN FOGLALJANAK ASZTALT ÉRKEZÉSÜK ELŐTT A 06 46 200 242-ES TELEFONSZÁMON, VAGY AZ INFO@THECLUBAVALON.HU E-MAIL CÍMEN.

RÓLUNK MONDTÁK