• Miskolctapolca, Iglói út 15, 3519
  • 06 46 200 200

Éljen át felejthetetlen gourmet élményeket a „Michelin Tányér” ajánlást kapott Avalon Ristorantéban!

Az Avalon Ristorante 2015-ös nyitása óta képviseli az olasz gasztronómiát prémium színvonalon Albók Gyula vezető séf és Szepesi Gábor kreatív séf közreműködésével. Kínálatában a tradicionális antipasti fogások mellett – úgymint a San Daniele felvágottak, vagy a friss bivaly mozzarella – Josperben grillezett japán és ausztrál wagyu steak különlegességek, Morello Forni vegyestüzelésű kemencében sült pizzák, változatos tésztaételek és országosan is elismert desszertek is megtalálhatók.

Az ötcsillag superior besorolású Avalon Resort & SPA éttermeként is funkcionáló Ristorantét nem csak a kínálaton található ételkülönlegességek teszik egyedülállóvá. A stílusos, modern belső dizájn, az autentikus olasz jegyek és a tökéletes kiszolgálás kombinációjával kápráztatja el a vendégeket, mely jellegeket már többízben is díjazták hétéves fennállása óta.

2021-ben a park gasztronómiai igazgatója – Bajusz Gergely – nyerte az „Év szervizembere 2021” díjat az Audi-Dining Guide Év étterme díjátadó gálán. Rá egy évre elsöprő sikereket aratva az Avalon Ristorante bekerült a TOP 10+1 Vasárnapi Ebéd, a TOP 10+1 Családi Étterem és a TOP 25 vidéki vendéglátóhely kategóriákba egyaránt, egyedülálló borkínálatát pedig kétpoharas minősítéssel díjazta a világ vezető borszaktekintélye, a Wine Spectator.

Kimagaslóan értékelt helyszínként gondosan figyelünk, hogy minden korosztály megtalálja - hagyományőrző, mennyei olasz fogásaink között - a számára legmegfelelőbb falatokat.

Hiszen a minőségre törekszünk és a minőség az, amit garantálunk!

 

Asztalfoglalás esetén kérjük vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal a következő elérhetőségek egyikén

+36 46 200 245

info@avalonristorante.hu

Bővebben