• Miskolctapolca, Iglói út 15, 3519
  • 06 46 200 200

SZEPESI GÁBOR

Corporate Chef

Szeretem felkutatni és megismerni az új alapanyagokat és technológiákat, de emellett a tradíciókat is tiszteletben tartom. A minőség és precizitás híve vagyok. Hiszem, hogy jót, csak jó alapanyagokból főzhetünk, de ez nem elég… a tökéletességhez, alázat, szakmai odaadás, és az alapanyagok iránti tisztelet szükséges. Én csak így tudok főzni.

Gönczi Tamás

Head chef

Több mint 10 év után tértem haza Magyarországra, ez idő alatt pedig olyan nívós helyeken dolgoztam, mint például a Hilton Gatwick Hotel vagy az 5 csillagos Star Princess luxus óceánjáró. Célom, hogy a külföldön megszerzett hasznos tudással és tapasztalattal új kulináris élvezeteket hozzak a miskolciak életébe. Külön büszkeséggel tölt el, hogy mindezt a szülővárosomban tehetem meg az Avalon Ristorante, The Club, és az Il BAFFO élén, ahol olasz, nemzetközi és magyar konyha legklasszikusabb fogásait készíthetem el friss, és prémium helyi alapanyagokból.

Lazányi János

vezető cukrász

Úgy gondolom, a folyamatos szakmai fejlődés elengedhetetlen a mi szakmánkban. Mai napig is képzem magam, külföldi és magyarországi tanfolyamokon. Szeretném a magyar, olasz és francia modern cukrászat elemeit összefésülni, és egyedit alkotni, mely desszerteket a kedves vendégeink az Avalon Parkban a hét minden napján megkóstolhatnak.

Gera László

2019 óta erősítem az Avalon Ristorante csapatát. Eleinte felszolgáló, mára pedig manager pozícióban fogadom a vendégeket. 

Az olasz konyha iránti szeretetem hosszú évekkel ezelőttre nyúlik vissza, így kezdetektől fogva otthonosan és magabiztosan mozgok a Ristoranteban. Célom, hogy minden vendégünk úgy távozzon tőlünk, hogy mind az ételekkel, mind a kiszolgálással egy élményt nyújtsunk a számukra.

Csorba Balázs

étterem manager

Az Avalon Park szívében fekvő Ristorante managereként dolgozom. Életem útja során, nem tudatosan csöppentem a vendéglátásba, viszont ebben a szakmában találtam meg igazán önmagam. Nem csak munkahelyként tekinthetek az Avalon Parkra, hanem életem részévé is vált. Egyszerűen feltölt és boldoggá tesz, ha vendégeink elégedetten távoznak tőlünk, az ő boldogságuk számunkra elismerés.

Budai Norbert

sommelier

Angliában töltött évek után tértem haza Magyarországra, ahol volt szerencsém 5*-os szállodákban, Michelin csillagos étteremben, illetve Master Sommelier irányítása alatt dolgoznom. WSET Diplomát szereztem Londonban és sikeresen letettem az Advanced Sommelier vizsgát a Court of Master Sommeliers-nél. 2022-ben 2. helyezést, 2023-ban pedig 3. helyezést értem el az Év Sommelier-je versenyen Magyarországon. A tanulás számomra soha nem ér véget, jelenleg a Master Sommelier vizsgámra készülök. A vendéglátás életérzés és hivatás számomra, és örömmel csatlakozom az Avalon csapatához.