• Miskolctapolca, Iglói street 15. 3519-HU
  • +36 46 200 200

Miskolctapolca, Iglói út 15, 3519

(06 46) 200 200

Magyarország legjobb vidéki szállodája az Avalon Resort & SPA!


Miskolctapolca, 2018. április 9. A miskolctapolcai Avalon Park szállodája évről-évre sikert sikerre halmozva győzedelmeskedik a szállodaipar rangos versenyein és számos hazai és nemzetközi elismerést is magáénak tudhat már. Ez alkalommal a „Best of Budapest & Hungary 2017” díjjal egészült ki országos kitüntetéseinek listája, melyet countryside hotel kategóriában nyert el április 3-án.

A „Best of Budapest & Hungary” egy olyan független minősítési rendszer, mely 1993 óta minden évben megkérdezi olvasóit, üzleti partnereit, valamint a kiadó bizottságának tagjait, hogy kit tartanak a hazai vendéglátó-, szálloda- és más szolgáltatói szféra legjobbjainak. A „minőség mércéjeként” is számon tartott díjat egy, a nagyközönség számára meghirdetett nyílt-, valamint szigorú szerkesztőségi szavazás után ítéli oda a kiadó az állandó és mindig magas minőségű szolgáltatást nyújtók számára. Ez alkalommal negyvenegy különböző kategóriában osztották ki a rangos elismeréseket az arra érdemeseknek.

A Bükk szívében elhelyezkedő, természetesség jegyében épült Avalon Resort & SPA az elmúlt évben is díjazásban részesült, ahol a „Best New 5 Star Hotel” kategóriában bizonyult a legjobbnak. Idén pedig az online beérkezett szavazatok, valamint a Budapest Week Publishing szakmai zsűrijének döntése alapján „Magyarország legjobb vidéki szállodája” címet érdemelte ki az Avalon Park luxushotele.

Az ünnepélyes Díjátadó Gála április 9-én a budapesti The Ritz-Carlton hotelben került megrendezésre, ahol a szálloda igazgatója, Poncsák Pál vette át az országos elismerésről szóló oklevelet.

„Óriási büszkeséggel tölt el, hogy újabb díjjal gazdagodott szállodánk. Az egymást követő magyar és nemzetközi elismerések sorra bizonyítják, hogy az Avalon Resort & SPA nem csak a magyar, hanem a világ turisztikai térképén is igazán kiemelkedő helyet foglal el.” – nyilatkozta Poncsák Pál.