• Miskolctapolca, Iglói street 15. 3519-HU
  • +36 46 200 200

Miskolctapolca, Iglói út 15, 3519

(06 46) 200 200

Az „Év wellness szállodája” az Avalon Resort & SPA!

Az „Év Wellness Szállodája” az Avalon Resort & SPA!

Budapest, 2017. május 10.


Az Utazó magazin már több mint tíz éve kérdezi meg évről évre olvasóit és a szakma képviselőit, az elmúlt év legjobb turisztikai szolgáltatóiról. A magazin idén is meghirdette „Az Utazó Toplistája” szavazást, amely eredménye alapján a nemrég egy éves születésnapját ünneplő miskolctapolcai Avalon Resort & SPA nyerte el az „Év wellness szállodája” elismerést.

Az Utazó magazin 2016-ban is meghirdette az elmúlt év legjobb turisztikai szolgáltatóit kereső közvélemény kutatását. Az olvasók és a szakma képviselőinek véleménye alapján az „Év wellness szállodája” az Avalon Resort & SPA. A díjat 2017. május 10-én a Hotel Moments Budapestben adták át Nyitra Zsolt stratégiai társadalmi kapcsolatokért felelős miniszterelnöki megbízott részvételével.

„Megtiszteltetés számunkra, hogy pár héttel az első születésnapunk után ismét egy fontos elismerésben részesültünk. Ez az újabb díj is bizonyítja, hogy a tökéletességre való törekvésünk, a folyamatos szolgáltatásfejlesztési tevékenységünk és nem utolsósorban a vendégek maximális kiszolgálása meghozza a kívánt eredményt. Reméljük, hogy állandó visszatérő vendégeinken túl újabb és újabb emberek szívét raboljuk el és töltenek nálunk felejthetetlen napokat” – nyilatkozta Poncsák Pál, az Avalon Resort & SPA szállodaigazgatója.

A májusban első születésnapját ünneplő Avalon Resort & SPA a Bükk szívében meghúzódó, luxus igényeket kielégítő meghitt szálloda, mely tökéletes kikapcsolódást ígér pároknak, üzleti utazóknak vagy akár családdal érkező vendégeknek is.