• Miskolctapolca, Iglói street 15. 3519-HU
  • +36 46 200 200

Miskolctapolca, Iglói út 15, 3519

(06 46) 200 200

Bajusz Gergely

gasztronómiai igazgató

Magyarországon születtem, Olaszországban nőttem fel. Az édes otthon ízeit őrizve varázsolt el napról-napra Itália konyhájának rusztikus izgalma. Most végre a szívem azért doboghat amire mindig is vágytam. Szülőhazámban vezethetek be mindenkit ezen izgalmas gasztronómiai kalandba. Remélem velem tartanak!

ALBÓK GYULA

vezető chef

Szakmaválasztásomnak köszönhetően a fél világot bejártam. Számomra külön megtiszteltetés, hogy az Avalon Park befogadott családias közösségébe és végre - hosszú vándorlásom után - itthon kápráztathatom el a hazai “közönséget”. Nekem a főzés több mint egy szakma, ez az életem!

SZEPESI GÁBOR

kreatív chef

Szeretem felkutatni és megismerni az új alapanyagokat és technológiákat, de emellett a tradíciókat is tiszteletben tartom. A minőség és precizitás híve vagyok. Hiszem, hogy jót, csak jó alapanyagokból főzhetünk, de ez nem elég… a tökéletességhez, alázat, szakmai odaadás, és az alapanyagok iránti tisztelet szükséges. Én csak így tudok főzni.

Csorba Balázs

étterem manager

Az Avalon Park szívében fekvő Ristorante managereként dolgozom. Életem útja során, nem tudatosan csöppentem a vendéglátásba, viszont ebben a szakmában találtam meg igazán önmagam. Nem csak munkahelyként tekinthetek az Avalon Parkra, hanem életem részévé is vált. Egyszerűen feltölt és boldoggá tesz, ha vendégeink elégedetten távoznak tőlünk, az ő boldogságuk számunkra elismerés.

Vaskó Gergő

étterem manager

Mindig szem előtt tartottam az emberekkel való kapcsolatteremtés fontosságát. Ez párosítva a vendéglátással, a Ristorantéban adott igazán célt és egy remek lehetőséget! A ranglétra lépcsőfokait bejárva nagy büszkeséggel tölt el, hogy ezen csapat tagjaként kamatoztathatom tudásomat! Örömmel tölt el, ha mosolyt csalhatunk a betérő vendégeink arcára, amikor foglalhatunk nekik egy kényelmes asztalt, elfogyaszthatnak remek italokat, megkóstolhatják finomabbnál finomabb ételeinket.

Egri Katalin

sommelier

A sommelier sokkal több, mint egy borpincér, kiváló pszichológus és előadóművész is. Szeretem azt az érzést, amikor látom a vendégeken, hogy az ebédjüket vagy a vacsorájukat újabb élménnyel gazdagíthattam. Hiszen a borkóstolás és a boroknak a megértése egy meglehetősen nehéz feladat, de annál inkább szórakoztató és izgalmas is! Az én feladatom, hogy ezt gasztro élményt egy gyönyörű környezetben tegyem felejthetetlenné és maradandó pillanattá.

Lazányi János

vezető cukrász

Úgy gondolom, a folyamatos szakmai fejlődés elengedhetetlen a mi szakmánkban. Mai napig is képzem magam, külföldi és magyarországi tanfolyamokon. Szeretném a magyar, olasz és francia modern cukrászat elemeit összefésülni, és egyedit alkotni, mely desszerteket a kedves vendégeink az Avalon Parkban a hét minden napján megkóstolhatnak.

Logo

We use cookies for personilesed content and advertisement, in order to provide social functions, also to analyze the website's data flow.

A sütik olyan kis szöveges fájlok, amelyeket egy weboldal felhasználhat arra, hogy még hatékonyabbá tegye a felhasználói élményt. A jogszabályok szerint a sütiket abban az esetben tárolhatjuk az Ön eszközén, ha erre feltétlenül szükség van a weboldalunk működése érdekében. Minden egyéb típusú süti használatához az Ön engedélyére van szükségünk. Jelen weboldal különféle sütiket használ. A weboldalunkon megjelenő némelyik sütit harmadik fél szolgáltatóink helyezik.

Ön bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja weboldalunkon a Sütinyilatkozathoz való hozzájárulását.

Avalon Park Kft.

H-3519 Miskolctapolca,
Iglói út 15.

PHONE: +36 46 200 200

EMAIL: informacio@avalonpark.hu


Crucial cookies

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur

Táblázat


Functional cookies

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur

Marketing purposes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur

We use cookies for personilesed content and advertisement, in order to provide social functions, also to analyze the website's data flow.


Crucial cookies
Hány darab cookies

Functional cookies
Hány darab cookies

Marketing purposes
Hány darab cookies