I returned home to Hungary after more than 10 years, during which time I worked in prestigious places such as the Hilton Gatwick Hotel and the 5-star Star Princess luxury cruise liner. My goal is to bring new culinary delights to the lives of Miskolc residents with the useful knowledge and experience I gained abroad. I am especially proud to do this in my hometown at Avalon Ristorante, The Club and Il BAFFO, where I prepare the most classic dishes of Italian, international and Hungarian cuisine with fresh and premium local ingredients.
Úgy gondolom, a folyamatos szakmai fejlődés elengedhetetlen a mi szakmánkban. Mai napig is képzem magam, külföldi és magyarországi tanfolyamokon. Szeretném a magyar, olasz és francia modern cukrászat elemeit összefésülni, és egyedit alkotni, mely desszerteket a kedves vendégeink az Avalon Parkban a hét minden napján megkóstolhatnak.
Szeretem felkutatni és megismerni az új alapanyagokat és technológiákat, de emellett a tradíciókat is tiszteletben tartom. A minőség és precizitás híve vagyok. Hiszem, hogy jót, csak jó alapanyagokból főzhetünk, de ez nem elég… a tökéletességhez, alázat, szakmai odaadás, és az alapanyagok iránti tisztelet szükséges. Én csak így tudok főzni.
Az Avalon Park szívében fekvő Ristorante managereként dolgozom. Életem útja során, nem tudatosan csöppentem a vendéglátásba, viszont ebben a szakmában találtam meg igazán önmagam. Nem csak munkahelyként tekinthetek az Avalon Parkra, hanem életem részévé is vált. Egyszerűen feltölt és boldoggá tesz, ha vendégeink elégedetten távoznak tőlünk, az ő boldogságuk számunkra elismerés.
Mindig szem előtt tartottam az emberekkel való kapcsolatteremtés fontosságát. Ez párosítva a vendéglátással, a Ristorantéban adott igazán célt és egy remek lehetőséget! A ranglétra lépcsőfokait bejárva nagy büszkeséggel tölt el, hogy ezen csapat tagjaként kamatoztathatom tudásomat! Örömmel tölt el, ha mosolyt csalhatunk a betérő vendégeink arcára, amikor foglalhatunk nekik egy kényelmes asztalt, elfogyaszthatnak remek italokat, megkóstolhatják finomabbnál finomabb ételeinket.
A sommelier sokkal több, mint egy borpincér, kiváló pszichológus és előadóművész is. Szeretem azt az érzést, amikor látom a vendégeken, hogy az ebédjüket vagy a vacsorájukat újabb élménnyel gazdagíthattam. Hiszen a borkóstolás és a boroknak a megértése egy meglehetősen nehéz feladat, de annál inkább szórakoztató és izgalmas is! Az én feladatom, hogy ezt gasztro élményt egy gyönyörű környezetben tegyem felejthetetlenné és maradandó pillanattá.