Magyarországon születtem, Olaszországban nőttem fel. Az édes otthon ízeit őrizve varázsolt el napról-napra Itália konyhájának rusztikus izgalma. Most végre a szívem azért doboghat amire mindig is vágytam. Szülőhazámban vezethetek be mindenkit ezen izgalmas gasztronómiai kalandba. Remélem velem tartanak!
Szakmaválasztásomnak köszönhetően a fél világot bejártam. Számomra külön megtiszteltetés, hogy az Avalon Park befogadott családias közösségébe és végre - hosszú vándorlásom után - itthon kápráztathatom el a hazai “közönséget”. Nekem a főzés több mint egy szakma, ez az életem!
Szeretem felkutatni és megismerni az új alapanyagokat és technológiákat, de emellett a tradíciókat is tiszteletben tartom. A minőség és precizitás híve vagyok. Hiszem, hogy jót, csak jó alapanyagokból főzhetünk, de ez nem elég… a tökéletességhez, alázat, szakmai odaadás, és az alapanyagok iránti tisztelet szükséges. Én csak így tudok főzni.
Az Avalon Park szívében fekvő Ristorante managereként dolgozom. Életem útja során, nem tudatosan csöppentem a vendéglátásba, viszont ebben a szakmában találtam meg igazán önmagam. Nem csak munkahelyként tekinthetek az Avalon Parkra, hanem életem részévé is vált. Egyszerűen feltölt és boldoggá tesz, ha vendégeink elégedetten távoznak tőlünk, az ő boldogságuk számunkra elismerés.
Mindig szem előtt tartottam az emberekkel való kapcsolatteremtés fontosságát. Ez párosítva a vendéglátással, a Ristorantéban adott igazán célt és egy remek lehetőséget! A ranglétra lépcsőfokait bejárva nagy büszkeséggel tölt el, hogy ezen csapat tagjaként kamatoztathatom tudásomat! Örömmel tölt el, ha mosolyt csalhatunk a betérő vendégeink arcára, amikor foglalhatunk nekik egy kényelmes asztalt, elfogyaszthatnak remek italokat, megkóstolhatják finomabbnál finomabb ételeinket.
A sommelier sokkal több, mint egy borpincér, kiváló pszichológus és előadóművész is. Szeretem azt az érzést, amikor látom a vendégeken, hogy az ebédjüket vagy a vacsorájukat újabb élménnyel gazdagíthattam. Hiszen a borkóstolás és a boroknak a megértése egy meglehetősen nehéz feladat, de annál inkább szórakoztató és izgalmas is! Az én feladatom, hogy ezt gasztro élményt egy gyönyörű környezetben tegyem felejthetetlenné és maradandó pillanattá.
Úgy gondolom, a folyamatos szakmai fejlődés elengedhetetlen a mi szakmánkban. Mai napig is képzem magam, külföldi és magyarországi tanfolyamokon. Szeretném a magyar, olasz és francia modern cukrászat elemeit összefésülni, és egyedit alkotni, mely desszerteket a kedves vendégeink az Avalon Parkban a hét minden napján megkóstolhatnak.