Házirend - Avalonpark

Házirend

Kedves Látogatóink, ez a házirend azt a célt szolgálja, hogy minden gyermek és kísérője a Maya Játszóparkban és a Maya Dzsungel Játszóházban töltött időt kellemesen és biztonságosan töltse, betartva a jelen házirend rendelkezéseit. A Maya Játszóparkba, illetve a Maya Dzsungel Játszóházba történő belépéssel a Házirend életbe lép. A játszóparkba, illetve a játszóházba látogató felnőttek és gyerekek a belépőjegy megváltásával – minden külön cselekmény nélkül – tudomásul veszik jelen Házirend rendelkezéseit és kötelezettséget vállalnak annak maradéktalan betartására. Kérjük, belépés előtt olvassák el a Házirendet és utána annak figyelembevételével és betartásával szórakozzanak. Megértésüket előre is köszönjük!

 • A recepción megváltott belépőjegy egyszeri belépésre jogosít fel, mely az adott napon a nyitvatartás teljes idejében felhasználható, másra át nem ruházható.
 • A Maya Játszópark és a Maya Dzsungel Játszóház játékelemeit mindenki a saját felelősségére használhatja.
 • A Maya Játszópark és a Maya Dzsungel Játszóház játékelemeit kizárólag rendeltetésszerűen szabad használni. Amennyiben a játék rendeltetésszerű használata kétséges, úgy kérjük forduljon segítségért a játszópark dolgozóihoz. Ha esetleg meghibásodtak, káresetet észlelnek, kérjük jelezzék a játszópark csapatának.
 • A Maya Játszópark és a Maya Dzsungel Játszóház berendezéseiben a nem rendeltetésszerű használatból, illetve a szándékos rongálásból eredő károkért anyagi felelősséggel a szülők és a gondviselők tartoznak. 
 • A Maya Dzsungel Játszóházba TILOS cipővel vagy más utcai lábbelivel belépni. A játszóházban zokni használata – higiéniai és balesetvédelmi szempontok miatt – gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt szükséges és kötelező! Váltócipő használatára nincsen lehetőség.
 • A Maya Dzsungel Játszóházba babakocsit nem lehet bevinni!
 • A játszóparkban animátorok felügyelik a gyerekeket, ennek ellenére ott a gyermek csak a szülők jelenlétében tartózkodhat, vagy nélkülük a szülők saját felelősségére.
 • A Maya Játszópark és a Maya Dzsungel Játszóház területén a gyerekek és a játékelemeket használó felnőttek kötelesek saját és a többi gyerek és felnőtt testi épségére vigyázni.
 • A Maya Játszóparkba és a Maya Dzsungel Játszóházba tilos ételt és italt behozni. 
 • A Maya Játszóparkba és a Maya Dzsungel Játszóházba tilos nyakláncot és egyéb sérülést okozó ékszert, illetve éles vagy hegyes tárgyat behozni. Szemüveget, ékszert vagy bármilyen hegyes tárgyat csak saját felelősségre viselhetnek.
 • A Maya Játszópark és a Maya Dzsungel Játszóház területére bevitt tárgyakban keletkezett kár és hiány esetén a játszópark kifejezetten kizárja a felelősségét.
 • A Maya Játszópark és a Maya Dzsungel Játszóház csapatának kérései vagy utasításai minden esetben követendőek. A Házirendet be nem tartó személy kitiltható a játszóparkból, így kitiltás esetén az érintett a felszólítást követően köteles elhagyni a játszópark területét és a megváltott belépőjegy árát a játszópark nem fizeti vissza! 
 • A Maya Játszóparkba és a Maya Dzsungel Játszóházba kizárólag egészséges felnőtt és gyermek léphet csak be, így kérjük, hogy ha beteg, vagy még esetleg lábadozik gyermeke, vagy Ön, ne látogassa játszóparkunkat.
 • Dohányozni a Maya Játszópark és a Maya Dzsungel Játszóház egész területén, még a szabad téren is TILOS! Kérjük, hogy kizárólag a játszóparkon kívül kijelölt helyen dohányozzon!
 • A Maya Játszóparkba és a Maya Dzsungel Játszóházba való belépéssel – különösen rendezvény idején – hozzájárulásukat adják fotós kollégáink munkájához, esetleg a róluk készült fotó, videó reklámcélú felhasználásához. 

 

Kérjük, ügyeljenek a tisztaságra! A játszópark területén – ahogyan az egész Avalon Parkban is – szelektív hulladékgyűjtőket helyeztünk el, mert szeretnénk, ha a hozzánk látogató gyermekek minél fiatalabb kortól a természetért és a környezetünkért felelősségteljesen gondolkodó felnőttekké válnának, amihez jó példával szeretnénk szolgálni. Kérjük, használják ezeket a hulladékgyűjtőket! 

Jó szórakozást kívánunk!