Maya Játszópark/Maya Dzsungel Játszóház - Avalonpark

Maya Játszópark/Maya Dzsungel Játszóház

Nyitvatartás:

  • Maya Játszópark/Maya Dzsungel Játszóház: mindennap 10:00 - 20:00

Május 1-től újra várjuk Önöket!

Az április 26-án a Magyar Közlönyben megjelent kormányrendelet alapján játszóparkunk és játszóházunk látogatására az alábbi szabályok vonatkoznak:

Játszóparkunk és játszóházunk szolgáltatásait a jelenlegi törvényi előírások értelmében kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégeink vehetik igénybe, melynek felmutatása a bejáratnál kötelező és a védettségi igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolványt (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél) is át kell adni ellenőrzésre a kollégáknak. Ezen kötelezettség alól a vendéggel együtt érkező és a felügyelete alatt álló 14 év alatti gyerekek mentesülnek. A 14 év alatti személyek esetében a személyi igazolvány, diákigazolvány is elkérhető az életkor bizonyítása érdekében. 14 év alatti személy kizárólag a védettséget igazoló szülő, családtag kíséretével tartózkodhat a játszópark területén és veheti igénybe szolgáltatásunkat. 

A védettség igazolására kizárólag a védettségi igazolvány (plasztikkártya vagy az applikáció) fogadható el, oltási igazolás, PCR teszt, stb. nem.

A játszópark teljes területén a maszk viselése mindenki számára kötelező, kivéve a 6 év alatti gyerekeket.

Minden kollégánk maszkot visel

Kollégáink és vendégeink egészségének megőrzését szolgáló egyéb intézkedések:

  • Játszóházunk bejáratánál kézfertőtlenítő automatát helyeztünk el, melynek használata belépéskor kötelező.
  • Felhívjuk vendégeink figyelmét a rendszeres és alapos kézmosásra és az egymástól való biztonságos (1,5 méteres) védőtávolság betartására.
  • Megkérjük kedves vendégeinket, amennyiben lehetséges, a kártyás fizetést részesítsék előnyben.
  • A normál takarításon felül a játékelemeket és játékgépeket, székeket és asztalokat a megszokottnál gyakrabban takarítjuk, mely idő alatt megkérjük kedves vendégeinket a játékelemek és a büfé rész elhagyására.

A fenti megelőző intézkedések betartásában kedves vendégeink együttműködését kérjük!

Jó szórakozást kívánunk!


maya-jatszopark-logo-avalon-park.png

Avalon Park - Maya Dzsungel Játszóház

játékbirodalom 2500 négyzetméteren

Az Avalon Park a legkisebbekre is gondolva kiváló szórakozási lehetőséget nyújt a gyermekek számára a 2500 négyzetméteren megépített, szabadtéri egyedi, “maya dizájnnal” ellátott játszóparkban. A különböző ügyességi, mászó- és ugráló elemek, csúszdák a különleges mozgásigénnyel rendelkező kicsik számára kiváló, biztonságos és változatos szórakozást biztosítanak. 2020. június 25-től pedig egy 400 négyzetméteres fedett játszóház is várja a családokat! A tematikus, dzsungel hangulatot idéző játéktér olyan egyedi felszereltséggel és Magyarországon először beépítésre kerülő játékstruktúrával illeszkedik a gyerekek játékigényeihez, mint például az interaktív mászófal, a LED labda medence, a verseny csúszdák, vagy az interaktív trambulin. A játéknak és a mozgásnak minden életkorban meghatározó szerepe van a gyermekek fejlődésében. A Maya Dzsungel Játszóház játékelemeit a kicsik mozgásigényéhez igazítva fejlesztették ki, így tökéletesen megfelelnek és maximálisan ki tudják elégíteni azt. A játékok során tesztelhetik és javíthatják reakció idejüket, gyorsaságukat és akár játékos formában versenyezhetnek is egymással.

A játszópark az évszaknak megfelelő gyermek rendezvények széles, színes választékával (Húsvét, Majális, Gyereknap, Halloween, Mikulás) várja a látogatókat 0-99 éves korig. A játszóparkban képzett animátorok gondoskodnak a gyerekek számára érdekes és élvezetes programról. A gyerekek számára az év egyik legjobban várt napja a születésnapjuk, amit szintén megünnepelhetnek játszóházunk szülinapi szobájában vagy szabadtéren játszóparkunkban. A meghívottak számától függően több, különböző színvilágú szülinapi szoba közül is választhatnak, nagy létszám esetén termeink összenyitva is kibérelhetőek az ünneplésre! A bővülő játékélményt ezáltal az időjárástól függetlenül az év minden napján élvezhetik a kicsik, így a felhőtlen boldogságuk akár felhős időben is garantált!

Kedves vendégeink, a Maya Dzsungel Játszóházban zokni használata – higiéniai és balesetvédelmi szempontok miatt – gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt szükséges és kötelező! Megértésüket köszönjük!