Maya Játszópark/Maya Dzsungel Játszóház - Avalonpark

Maya Játszópark/Maya Dzsungel Játszóház

Ajándék Maya zseton!

Játszóparkunkba minden teljes árú kombinált gyerekbelépő mellé 1 db zsetont ajándékozunk!
Az akció visszavonásig érvényes.

Ajándék gokartfutam!

Azon vendégeink részére, akik 3 vagy több teljes árú kombinált gyerekjegyet vásárolnak, 1 db 8 perces egyszemélyes gokartozásra jogosító ajándékutalványt ajándékozunk. Az akció visszavonásig érvényes!

maya-jatszopark-logo-avalon-park.png

Avalon Park - Maya Dzsungel Játszóház

játékbirodalom 2500 négyzetméteren

Az Avalon Park a legkisebbekre is gondolva kiváló szórakozási lehetőséget nyújt a gyermekek számára a 2500 négyzetméteren megépített, szabadtéri egyedi, “maya dizájnnal” ellátott játszóparkban. A különböző ügyességi, mászó- és ugráló elemek, csúszdák a különleges mozgásigénnyel rendelkező kicsik számára kiváló, biztonságos és változatos szórakozást biztosítanak. 2020. június 25-től pedig egy 400 négyzetméteres fedett játszóház is várja a családokat! A tematikus, dzsungel hangulatot idéző játéktér olyan egyedi felszereltséggel és Magyarországon először beépítésre kerülő játékstruktúrával illeszkedik a gyerekek játékigényeihez, mint például az interaktív mászófal, a LED labda medence, a verseny csúszdák, vagy az interaktív trambulin. A játéknak és a mozgásnak minden életkorban meghatározó szerepe van a gyermekek fejlődésében. A Maya Dzsungel Játszóház játékelemeit a kicsik mozgásigényéhez igazítva fejlesztették ki, így tökéletesen megfelelnek és maximálisan ki tudják elégíteni azt. A játékok során tesztelhetik és javíthatják reakció idejüket, gyorsaságukat és akár játékos formában versenyezhetnek is egymással.

A játszópark az évszaknak megfelelő gyermek rendezvények széles, színes választékával (Húsvét, Majális, Gyereknap, Halloween, Mikulás) várja a látogatókat 0-99 éves korig. A játszóparkban képzett animátorok gondoskodnak a gyerekek számára érdekes és élvezetes programról. A gyerekek számára az év egyik legjobban várt napja a születésnapjuk, amit szintén megünnepelhetnek játszóházunk szülinapi szobájában vagy szabadtéren játszóparkunkban. A meghívottak számától függően több, különböző színvilágú szülinapi szoba közül is választhatnak, nagy létszám esetén termeink összenyitva is kibérelhetőek az ünneplésre! A bővülő játékélményt ezáltal az időjárástól függetlenül az év minden napján élvezhetik a kicsik, így a felhőtlen boldogságuk akár felhős időben is garantált!

Kedves vendégeink, a Maya Dzsungel Játszóházban zokni használata – higiéniai és balesetvédelmi szempontok miatt – gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt szükséges és kötelező! Megértésüket köszönjük!

Nyitva tartás:

  • Maya Játszópark/Maya Dzsungel Játszóház: minden nap 10:00 - 20:00