Avalon

Maya Játszópark

Kedves vendégeink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy 2020. május 31-én gyereknapon 2.500 Ft helyett, 1.500 Ft-ba kerül a belépő a gyermekek számára. Ezen a napon az 1=2 akciónk és a - 3 vagy több gyerekjegy esetén vásárolt - ajándék gokart futam ajánlatunk nem érvényes! A kedvezményes belépő mellett 1 db ajándék zsetonnal és Maya kulaccsal kedveskedünk a gyerekeknek.

Kedves vendégeink! Maya Játszóparkunkban március 13-tól visszavonásig minden nap 17:00 óra utáni érkezés esetén a belépőjegy ára 2.500 Ft helyett csak 1.500 Ft (a délutáni felnőtt és a 2 éves kor alatti belépőjegy: 300 Ft/fő)! A kedvezményes jegyárak a kiemelt programokon nem érvényesek! Szeretettel várjuk Önöket!

Maya kulacs akció

2020. március 13-tól minden gyerekbelépő mellé ajándék Maya kulacsot adunk látogatóinknak. Az akció visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes. 

Tavaszi 1=2 kedvezmény a Mayában!

Minden teljes árú 2 év feletti gyermekbelépő mellé egyet ajándékba adunk. A kedvezmény kiemelt időszakokban nem vehető igénybe. Az akció a megjelölt időszakban vagy visszavonásig érvényes!

Azon vendégeink részére, akik 3 vagy több teljes árú jegyet vásárolnak, 1 db 8 perces gokartozásra jogosító ajándékutalványt ajándékozunk. Az akció visszavonásig érvényes!

maya-jatszopark-logo-avalon-park.png

A GYEREKEK SZABADTÉRI PARADICSOMA 2500 NÉGYZETMÉTEREN

Az Avalon Park a legkisebbekre is gondolva kiváló szórakozási lehetőséget nyújt a gyermekek számára a 2500 négyzetméteren megépített, egyedi, “maya dizájnnal” ellátott játszóparkban. A különböző ügyességi, mászó- és ugráló elemek, csúszdák a különleges mozgásigénnyel rendelkező kicsik számára kiváló, biztonságos és változatos szórakozást biztosítanak. A játszópark az évszaknak megfelelő gyermek rendezvények széles, színes választékával (Húsvét, Majális, Gyereknap, Halloween, Mikulás) várja a látogatókat 0-99 éves korig. A játszóparkban képzett animátorok gondoskodnak a gyerekek számára érdekes és élvezetes programról. Az egzotikus Maya Játszópark szülinapok, családi rendezvények számára is kiváló helyszínül szolgál.

Nyitva tartás 05.05-től:

  • minden nap 10:00-20:00