Maya Játszópark/Maya Dzsungel Játszóház - Avalonpark

Maya Játszópark/Maya Dzsungel Játszóház

Varázslatos hópihék Avalóniában

Az idei évben sajnos nem tudunk személyesen együtt ünnepelni, mi mégis szeretnénk egy kis Avalóniát csempészni mindenki otthonába. Csatlakozzatok hozzánk egy káprázatos karácsonyi utazás erejéig és töltsétek le 6 részből álló rövid mesés kifestőfüzetünket.

maya-jatszopark-logo-avalon-park.png

Avalon Park - Maya Dzsungel Játszóház

játékbirodalom 2500 négyzetméteren

Az Avalon Park a legkisebbekre is gondolva kiváló szórakozási lehetőséget nyújt a gyermekek számára a 2500 négyzetméteren megépített, szabadtéri egyedi, “maya dizájnnal” ellátott játszóparkban. A különböző ügyességi, mászó- és ugráló elemek, csúszdák a különleges mozgásigénnyel rendelkező kicsik számára kiváló, biztonságos és változatos szórakozást biztosítanak. 2020. június 25-től pedig egy 400 négyzetméteres fedett játszóház is várja a családokat! A tematikus, dzsungel hangulatot idéző játéktér olyan egyedi felszereltséggel és Magyarországon először beépítésre kerülő játékstruktúrával illeszkedik a gyerekek játékigényeihez, mint például az interaktív mászófal, a LED labda medence, a verseny csúszdák, vagy az interaktív trambulin. A játéknak és a mozgásnak minden életkorban meghatározó szerepe van a gyermekek fejlődésében. A Maya Dzsungel Játszóház játékelemeit a kicsik mozgásigényéhez igazítva fejlesztették ki, így tökéletesen megfelelnek és maximálisan ki tudják elégíteni azt. A játékok során tesztelhetik és javíthatják reakció idejüket, gyorsaságukat és akár játékos formában versenyezhetnek is egymással.

A játszópark az évszaknak megfelelő gyermek rendezvények széles, színes választékával (Húsvét, Majális, Gyereknap, Halloween, Mikulás) várja a látogatókat 0-99 éves korig. A játszóparkban képzett animátorok gondoskodnak a gyerekek számára érdekes és élvezetes programról. A gyerekek számára az év egyik legjobban várt napja a születésnapjuk, amit szintén megünnepelhetnek játszóházunk szülinapi szobájában vagy szabadtéren játszóparkunkban. A meghívottak számától függően több, különböző színvilágú szülinapi szoba közül is választhatnak, nagy létszám esetén termeink összenyitva is kibérelhetőek az ünneplésre! A bővülő játékélményt ezáltal az időjárástól függetlenül az év minden napján élvezhetik a kicsik, így a felhőtlen boldogságuk akár felhős időben is garantált!

Kedves vendégeink, a Maya Dzsungel Játszóházban zokni használata – higiéniai és balesetvédelmi szempontok miatt – gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt szükséges és kötelező! Megértésüket köszönjük!

Nyitva tartás:

  • Maya Játszópark/Maya Dzsungel Játszóház: minden nap 10:00 - 20:00 Előreláthatólag december 10-ig zárva!