Avalon

HELL KART & EVENT CENTER

SZÁGULDÁS ÉS ADRENALINDÚS KIKAPCSOLÓDÁS 562 MÉTEREN ELEKTROMOS GOKARTOKKAL

Nyitvatartás:

 • mindennap 10:00-22:00-ig

Május 1-től újra várjuk Önöket!

Az április 26-án a Magyar Közlönyben megjelent kormányrendelet alapján gokartpályánk látogatására az alábbi szabályok vonatkoznak:

A HELL Kart szolgáltatásait a jelenlegi törvényi előírások értelmében kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégeink vehetik igénybe, melynek felmutatása a bejáratnál kötelező és a védettségi igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolványt (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél) is át kell adni ellenőrzésre a kollégáknak. Ezen kötelezettség alól a vendéggel együtt érkező és a felügyelete alatt álló 18 év alatti gyerekek mentesülnek, ugyanakkor a szolgáltatást a pálya érvényben lévő házirendjében megszabott feltételekkel vehetik igénybe. A 18 év alatti személyek esetében a személyi igazolvány, diákigazolvány is elkérhető az életkor bizonyítása érdekében. 18 év alatti személy kizárólag a védettséget igazoló szülő, családtag kíséretével tartózkodhat a gokartpálya területén és veheti igénybe szolgáltatásunkat. 

A védettség igazolására kizárólag a védettségi igazolvány (plasztikkártya vagy az applikáció) fogadható el, oltási igazolás, PCR teszt, stb. nem.

A HELL Kart teljes területén – a versenyfutamot leszámítva – a maszk viselése mindenki számára kötelező, kivéve a 6 év alatti gyerekeket.

Kollégáink és vendégeink egészségének megőrzését szolgáló egyéb intézkedések:

 • Gokartpályánk bejáratánál kézfertőtlenítő automatát helyeztünk el, melynek használata belépéskor kötelező.
 • Felhívjuk vendégeink figyelmét a rendszeres és alapos kézmosásra és az egymástól való biztonságos (1,5 méteres) védőtávolság betartására.
 • A normál takarításon felül a frekventált közösségi tereket, székeket és asztalokat, ajtókilincseket, klaviatúrát, valamint a bukósisakokat, kormányokat a megszokottnál gyakrabban takarítjuk és fertőtlenítjük, mely idő alatt kedves vendégeink türelmét kérjük.
 • Megkérjük kedves vendégeinket, amennyiben lehetséges, a kártyás fizetést részesítsék előnyben.

A fenti megelőző intézkedések betartásában kedves vendégeink együttműködését kérjük!

Jó szórakozást kívánunk!


Ötfutamos gokartverseny 500.000 Ft főnyereményért!
562 méteres újrafestett gokartpályánkon nem csak a legmodernebb elektromos gokart szériával várjuk vendégeinket, de bevezettük az ötfutamos HELL Kart bérleteket is, melynek megvásárlásával egy év végéig tartó nyereményjátékba is bekerülnek a gokartozás rajongói.
A verseny során napi, havi és éves nyerteseket is sorsolunk, melyekről bővebben itt olvashat! 

Kedves vendégeink!


Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy kétszemélyes gokartjainkat esős időben nem indítjuk be a biztonságos versenyzés érdekében!Megértésüket előre is köszönjük!

GOKART JOGOSÍTVÁNY GYEREKEKNEK

HELL Kart pályánkon 14 éven aluli gyermek nem vezetheti egyszemélyes gokartjainkat. A versenyzés élménye azonban mindenkinek jár, ezért gokart jogsi tanfolyammal  készítjük fel őket a pálya kihívásaira és a KRESZ ismeretére. Sikeres vizsga után jogosultságot kapnak gokartjaink vezetéshez.

Igazi versenyzési élmény egyedülálló környezetben. Magyarország legmodernebb elektromos gokart pályája a fák között kialakított nyomvonalával mintegy 562 méteres száguldást kínál a technikai sportok szerelmeseinek. A speciálisan kialakított bukósisakok valódi motorhangot nyújtanak, miközben a test-test elleni küzdelem a formaautózás hangulatát idézi. Az időmérő rendszer megjegyzi a versenyzők adatait, köridejét, vagyis a baráti társaságok háziversenyeket is vívhatnak egymással. Az 562 méter hosszú és 8-12 méter széles gokart pálya 7 különböző szakaszra osztható, azaz 7 különböző pálya-verzió alakítható ki.

A PÁLYA

Az 562 méter hosszú és 8-12 méter széles gokart pálya 7 különböző szakaszra osztható, azaz 7 különböző pálya verzió alakítható ki.

Avalon Park Miskolctapolca - Hell Kart Gokart pálya

A GOKARTOK

A HELL KART-on 30 db egyszemélyes gokart és 4 db kétszemélyes gokart gondoskodik az önfeledt és környezettudatos kikapcsolódásról.

A gokartok paraméterei:

 • típus: 30 db RIMO SiNUS iON és 4 db RIMO SiNUS Twinstructor
 • teljesítmény: 5,6 kW-24 kW (7 LE-30 LE)
 • sebesség: 60 km/h
 • súly: 280 kg
 • állítható pedálok
 • állítható sebességkorlát
 • hidraulikus fékek, féklámpa
 • DUNLOP gumik
 • 100 Ah lítium elemek
 • minimális magasság: 140 cm
 • maximális súly: 150 kg
Avalon Park Miskolctapolca - Hell Kart Center

Felelősségi nyilatkozat

Amennyiben elmúltál 14. éves (azaz adott év január 1-vel beléptél a 14. életévedbe és felnőtt kísérő nélkül szeretnél a HELL Kart pályán gokartozni, kérjük hozz magaddal egy kitöltött felelősségi nyilatkozatot, melynek formanyomtatványát ide kattintva töltheted le!

RACECLUB APPLIKÁCIÓ

Töltsd le Te is a Raceclub alkalmazást a mobilodra és értesülj azonnal a HELL Kart futam eredményeidről!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK