Covid-19 Biztonsági Protokoll - Avalonpark

Avalon

Covid-19 Biztonsági Protokoll

Covid-19 biztonsági protokoll

Kedves Vendégeink!

A legutóbbi kormányrendelet értelmében 2021. április 19-ig az Avalon Park gasztronómiai és szórakoztató egységei (Avalon Ristorante, Sörkert, Maya Játszópark, Maya Dzsungel Játszóház, HELL Kart & Event Center), valamint wellness részlege (Avalon SPA) is átmenetileg zárva tart. A továbbiakról weboldalunkon és facebook oldalunkon tájékoztatjuk az érdeklődőket!

Felelősség és elhivatottság

Az elmúlt hónapokban példátlan változásokkal és kihívásokkal néztünk szembe az egész világot sújtó COVID-19 járvány miatt. Az Avalon Park területén ahogyan korábban, úgy most is vendégeink és kollégáink egészsége a legfontosabb számunkra. Mindig is maximális figyelmet fordítottunk a higiénés szabályok betartására, amire saját belső rendszert és működési folyamatot dolgoztunk ki. Elhivatottak vagyunk, hogy a legmagasabb egészségügyi és biztonsági protokoll betartása mellett biztosítsunk kényelmes pihenést és a különleges élményt kiemelkedő szolgáltatásinkon keresztül, ahogyan az szállodánktól elvárható.

Biztonság és tisztaság

Parkunk minden egységében a megszokottnál gyakrabban végezzük a takarítást vírusölő fertőtlenítő szerekkel, kiemelt figyelmet fordítva a közösségi terekre, mosdókra, és azokra a kritikus érintkezési felületekre és pontokra, ahol a legtöbb ember megfordul. Abban a szerencsés és egyedülálló helyzetben vagyunk, hogy egy öt hektáros parkban lehetőségünk van minél több időt a friss levegőn, erdei környezetben, a szabadban lennünk. Kérjük kedves vendégeinket, hogy ezt minél jobban használják ki, és tartózkodjanak minél többet a szabadban. A vendégeink által megszokott Avalon minőség és tisztaság továbbra is az elsődleges szempont számunkra, hogy mindenkit – vendégeinket és dolgozóinkat egyaránt – a lehető legnagyobb biztonságban tudjuk.

  • A park bejáratainál és valamennyi egységében kézfertőtlenítő automatákat helyeztünk el, melyek használata belépéskor kötelező.

  • Felhívjuk vendégeink figyelmét a rendszeres és alapos kézmosásra és az egymástól való biztonságos (1,5 méteres) védőtávolság betartására.

  • Minden kollégánk maszkot visel és erre kérjük vendégeinket is.

  • Minden területen – különösen a frekventált közösségi tereken, és a mosdókban - fokozottan figyelünk a megfelelő és állandó fertőtlenítésre.

  • Dolgozóink testhőmérsékletét munkába érkezéskor mérjük.

Köszönjük megértésüket és jó egészséget kívánunk!