Avalon Sörkert & Grill Garden - Avalonpark

AVALON SÖRKERT & GRILL GARDEN

Nyitvatartás:


Május 1-től újra várjuk Önöket!

Az április 26-án a Magyar Közlönyben megjelent kormányrendelet alapján éttermeink látogatására az alábbi szabályok vonatkoznak:

Éttermeink kerthelysége és terasza minden vendég számára látogatható és itt a maszk viselése nem kötelező.

Éttermeink belterében történő fogyasztáshoz védettségi igazolvánnyal kell rendelkezni, melynek felmutatása a bejáratnál kötelező és a védettségi igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolványt (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél) is át kell adni ellenőrzésre a kollégáknak. Ezen kötelezettség alól a vendéggel együtt érkező és a felügyelete alatt álló 18 év alatti gyerekek mentesülnek. A 18 év alatti személyek esetében a személyi igazolvány, diákigazolvány is elkérhető az életkor bizonyítása érdekében. 18 év alatti személy kizárólag a védettséget igazoló szülő, családtag kíséretével tartózkodhat az étterem belső részén.

A védettség igazolására kizárólag a védettségi igazolvány (plasztikkártya vagy az applikáció) fogadható el, oltási igazolás, PCR teszt, stb. nem.

Az étterem belterén az asztalnál ülve nem kötelesek vendégeink maszkot viselni, azonban az asztaltól felállva, a mellékhelyiséget használva, fizetéskor, stb. a maszk használata mindenkinek kötelező.

Minden kollégánk maszkot visel.

Kollégáink és vendégeink egészségének megőrzését szolgáló egyéb intézkedések:

  • Éttermeink bejáratainál kézfertőtlenítő automatákat helyeztünk el, melyek használata belépéskor kötelező.
  • Felhívjuk vendégeink figyelmét a rendszeres és alapos kézmosásra és az egymástól való biztonságos (1,5 méteres) védőtávolság betartására.
  • Megkérjük kedves vendégeinket, amennyiben lehetséges, a kártyás fizetést részesítsék előnyben.
  • A normál takarításon felül a frekventált közösségi tereket, székeket és asztalokat, ajtókilincseket a megszokottnál gyakrabban takarítjuk és fertőtlenítjük, mely idő alatt megkérjük kedves vendégeink türelmét.

A fenti megelőző intézkedések betartásában kedves vendégeink együttműködését kérjük! 

A kiválasztott fogásokhoz jó étvágyat kívánunk!


Az Avalon Sörkert & Grill Garden szofisztikált módon keveri a nemzetközi ízeket alternatív konyhájában. Az étlapon megtalálhatóak pit box-ban füstölt faszénen grillezett húsok, egyedi zamatos húspogácsával készült hamburgerek és sörkorcsolyák. A konyhában a legjobb minőségű alapanyagokból ötvözik a különböző tájak ízvilágait a Sörkert vezető- és kreatív séfjei. A kínálatban megjelenik Ázsia fűszeres, aromás érintése, csakúgy, mint az Erdély inspirálta hegyvidék rusztikus egyszerűsége.  Az étel kombinációkra jellemző, hogy messze elrugaszkodik a megszokottól, hiszen megjelennek benne olyan elemek, melyek mára már a modern, zabolátlan, kísérletező konyha jellemzői. Ugyan a jól ismert italok széles spektrumából lehet választani, de érdemes megkóstolni a koktélokat, sörkülönlegességeket és sörkoktélokat is. Az egyik ilyen a Pater Linus belga apátsági sör, mely teljes mértékben különbözik a mindennapok népszerű lágereitől, hiszen ez egy felsőerjesztésű sör, melynek a lecsengése mézes, édes almára emlékeztető, mindazonáltal kiegyensúlyozottan kesernyés is. A Csíki mézes ünnepi sör egyedisége, hogy a sörlét vegyes székely havasi virágmézzel főzik, így a 40 napos érlelés egy borostyánkő színű édeskés sörkülönlegességet eredményez. A sörök hol eperpürével, hol bodzalikőrrel kerülnek felütésre, de gyömbéres-almás változatban is megjelennek a sörkoktélok színes változataiban. 

 

Az épület teljes átalakításon esett át, így nagyobb terek kerültek kialakításra, nyáron klimatizált, télen fűtött, ezért az év minden szakaszában kellemes környezetben fogadja a vendégeket. A látványkonyha még kiemelkedőbb helyet kapott a vendégtér kialakításánál, így valódi 4D élményben (illat, látvány, íz, tapintás) lehet része a vendégeknek. A Sörkertben található bár egyaránt képes kiszolgálni a belső tereket és a kinti, kertben elhelyezett nyári garden lounge pihenőt. 

 

Telefonszám: 0646/200-242

KÍNÁLATUNK