Avalon Ristorante - Avalonpark

AVALON RISTORANTE

AUTENTIKUS OLASZ ÍZEK, TÖKÉLETES KISZOLGÁLÁS, STÍLUSOS ÉS MODERN BERENDEZÉS

Nyitvatartás:


Május 1-től újra várjuk Önöket!

Az április 26-án a Magyar Közlönyben megjelent kormányrendelet alapján éttermeink látogatására az alábbi szabályok vonatkoznak:

Az Avalon Ristorante kerthelysége és terasza minden vendég számára látogatható és itt a maszk viselése nem kötelező.

Az Avalon Ristorante belterében történő fogyasztáshoz védettségi igazolvánnyal kell rendelkezni, melynek felmutatása a bejáratnál kötelező és a védettségi igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolványt (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél) is át kell adni ellenőrzésre a kollégáknak. Ezen kötelezettség alól a vendéggel együtt érkező és a felügyelete alatt álló 18 év alatti gyerekek mentesülnek. A 18 év alatti személyek esetében a személyi igazolvány, diákigazolvány is elkérhető az életkor bizonyítása érdekében. 18 év alatti személy kizárólag a védettséget igazoló szülő, családtag kíséretével tartózkodhat az étterem belső részén.

A védettség igazolására kizárólag a védettségi igazolvány (plasztikkártya vagy az applikáció) fogadható el, oltási igazolás, PCR teszt, stb. nem.

Az étterem belterén az asztalnál ülve nem kötelesek vendégeink maszkot viselni, azonban az asztaltól felállva, a mellékhelyiséget használva, fizetéskor, stb. a maszk használata mindenkinek kötelező.

Minden kollégánk maszkot visel.

Kollégáink és vendégeink egészségének megőrzését szolgáló egyéb intézkedések:

  • Éttermeink bejáratainál kézfertőtlenítő automatákat helyeztünk el, melyek használata belépéskor kötelező.
  • Felhívjuk vendégeink figyelmét a rendszeres és alapos kézmosásra és az egymástól való biztonságos (1,5 méteres) védőtávolság betartására.
  • Megkérjük kedves vendégeinket, amennyiben lehetséges, a kártyás fizetést részesítsék előnyben.
  • A normál takarításon felül a frekventált közösségi tereket, székeket és asztalokat, ajtókilincseket a megszokottnál gyakrabban takarítjuk és fertőtlenítjük, mely idő alatt megkérjük kedves vendégeink türelmét.

A fenti megelőző intézkedések betartásában kedves vendégeink együttműködését kérjük! 

A kiválasztott fogásokhoz jó étvágyat kívánunk!


Az Avalon Ristorante két megtiszteltető díjat is elnyert a Gastro Design 2016 díjátadón Budapesten. Az éttermek legrangosabb szakmai versenyén – amelyet immár harmadik alkalommal hirdetett meg a Turizmus Trend/Vendég & Hotel szaklap – nívós szállodák és éttermek versenyeztek egymással. Éttermünk a Vendéglátóipari Berendezés és Belsőépítészet – Zárt tér Hotel kategóriában arany fokozatú elismerésben részesült, illetve a legjobb pályázatnak járó Vendég & Hotel különdíjat is elhoztuk.

DÍJAINK

KÍNÁLATUNK

CSAPATUNK