AVALON RISTORANTE

AUTENTIKUS OLASZ ÍZEK, TÖKÉLETES KISZOLGÁLÁS, STÍLUSOS ÉS MODERN BERENDEZÉS

Az Avalon Ristorante autentikus olasz ízei garantáltan elkápráztatják a vendégeket. A gasztronómia szerelmesei így fatüzelésű kemencében készült pizzát, tiramisut, eredeti olasz rizottót, házi tésztákat, de különleges sonkákat és friss halakat is kóstolhatnak. A Ristorantéban egész évben színes programokkal és ismert fellépőkkel várjuk kedves vendégeinket, hogy a gasztronómiai élmények mellett még élvezetesebb legyen a nálunk töltött idő.

Az Avalon Ristorante két megtiszteltető díjat is elnyert a Gastro Design 2016 díjátadón Budapesten. Az éttermek legrangosabb szakmai versenyén – amelyet immár harmadik alkalommal hirdetett meg a Turizmus Trend/Vendég & Hotel szaklap – nívós szállodák és éttermek versenyeztek egymással. Éttermünk a Vendéglátóipari Berendezés és Belsőépítészet – Zárt tér Hotel kategóriában arany fokozatú elismerésben részesült, illetve a legjobb pályázatnak járó Vendég & Hotel különdíjat is elhoztuk.

KÍNÁLATUNK

CSAPATUNK

BAJUSZ GERGELY

gasztronómiai igazgató

Magyarországon születtem, Olaszországban nőttem fel. Az édes otthon ízeit őrizve varázsolt el napról-napra Itália konyhájának rusztikus izgalma. Most végre a szívem azért doboghat amire mindig is vágytam. Szülőhazámban vezethetek be mindenkit ezen izgalmas gasztronómiai kalandba. Remélem velem tartanak!

ALBÓK GYULA

chéf. Avalon Park

Szakmaválasztásomnak köszönhetően a fél világot bejártam. Számomra külön megtiszteltetés, hogy az Avalon Park befogadott családias közösségébe és végre - hosszú vándorlásom után - itthon kápráztathatom el a hazai "közönséget". Nekem a főzés több mint egy szakma, ez az életem!

DIEGO SCARPETTA

a pizzakészítés olasz nagymestere

Diegot egy pici olasz városból hívtuk Miskolctapolcára, hogy néhány hónapot eltöltsön nálunk és átadja tudását pizza készítőinknek, azt az ínycsiklandó receptet, melyet a Ristorante vendégei is kóstolhatnak. Diego igaz 2016 októberében hazautazott, de az átadott tudása és ízek az étteremben maradtak.

SZEPESI GÁBOR

chéf. Avalon Park

Szeretem felkutatni és megismerni az új alapanyagokat és technológiákat, de emellett a tradíciókat is tiszteletben tartom. A minőség és precizitás híve vagyok. Hiszem, hogy jót, csak jó alapanyagokból fözhetünk, de ez nem elég... a tökéletességhez, alázat, szakmai odaadás, és az alapanyagok iránti tisztelet szükséges. Én csak így tudok főzni.