• Miskolctapolca, Iglói út 15, 3519
  • 06 46 200 200

Tegye feledhetetlenné munkatársai számára az évzáró összejövetelt és válassza a karácsonyi vacsora helyszínül a gyönyörű ünnepi díszkivilágításban tündöklő Avalon Parkot!

Az ünnepi fogásokról a „Michelin Tányér” minősítéssel díjazott Avalon Ristorante-ban gondoskodunk. Éttermünk ételkülönlegességei mellett stílusos, modern belső dizájnnal, autentikus olasz jegyekkel és tökéletes kiszolgálással kápráztatja el vendégeit.

Amennyiben igazán tartalmas évzárással szeretne kedveskedni kollégáinak, kiegészítheti rendezvényét egy teljes csapatépítő program részeként parkunk változatos szolgáltatásaival.

A HELL Kart 562 méter hosszú pályáján kipróbálhatják az Európában is egyedülálló elektromos gokartokat, ami csodás erdei környezetben nyújt páratlan versenyzési élményt. Az időmérő rendszer megjegyzi a versenyzők adatait és köridejét, így kollégái igazi adrenalindús küzdelmet vívhatnak egymással!

Amennyiben pihentető kikapcsolódással hálálná meg munkatársainak az egész éves munkát, az Avalon Park változatos wellness szolgáltatásaival is kiegészítheti rendezvényét! Az Avalon SPA jakuzzival ellátott medencével, bio-, finn- és infraszaunával, sókamrával, gőzkabinnal, valamint egy télen-nyáron fűtött melegvizes élménymedencével és egy finn szaunaházzal várja pihenni vágyó vendégeket.

Ünnepeljék az év végét mesés karácsonyi hangulatban az Avalon Parkban!

Bővebb információért és egyedi ajánlatért keresse értékesítő kollégánkat az ertekesites@avalonpark.hu email címen vagy a +36 20 497 4554-es telefonszámon!